Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikropelka

faceci desperaci - jak sie ich pozbyc

Polecane posty

Gość mikropelka

Mam taki problem. Przykleil sie do mnie koles i nie chce sie odkleic. Chodzimy do tego samehgo miejsca na rozne kursy no i on zawsze tam jest. Ja zawsze siedzie z ludzimi z mojej grupy a on sie nachalnie przysiada, wypytuje i zagaduje i kazdy ma juz go dosc. Stoje sama przy automacie do kawy to zaraz do mnie przyleci i oczywiscie musi mi zajac tyle czasu az kawa zrobi sie zimna. Zawsze czeka na mnie po swoich zajeciach i odprowadza mnie do domu. Powidzialam, ze slucha metalu a on nagle poprosil, zeby mu nagrac plytke z taka muzyka. Ciagle za mna lazi, niedawno omal nie wszedl do damskiego kibla. Mam go serdecznie dosc i nie wiem co zrobic zeby sie odczepil. Mam faceta, ktorego kocham i zaden inny facet mi sie nie spodoba chocby byl Antionio banderasem z czasow Desperado. Nie ma szans !!!

Gość babeczka migdałowa
nie ma rady brutalnie radykalnie spieprzaj dziadu i po sprawie

Poproś go o poradę, jak radzić sobie ze swędzeniem penisa, bo ty rzekomo nie możesz sobie dać z tym rady - na 100% da ci spokój :classic_cool: 🖐️

Gość gogosupermasn
wyprobuj go co potrafi , moze jest lepszy w lozku ;)

powiedz że nie chciałaś tego mówić, ale tak naprawdę jestes les, i w zasadzie to nienawidzisz facetów, a szczególnie jego :D dodatkowo mozesz wylac mu owa kawę na głowę (wystygniętą), taki chwyt z filmów :classic_cool:🖐️

Gość zupapomidorowa
powiedz, że pogardzasz ludźmi, którzy każą sobie nagrywać płytki, że czujesz wewnętrzną nienawiść do osób, które przeszkadzają ci w piciu kawy, że nie wiesz, dlaczego ktoś może być aż tak zlośliwy, żeby zabierać czas innym ludziom, którzy są zajęci. A najlepiej zaproś go na kawę i przez trzy godziny bez przerwy, nie dając mu dojść do slowa i nie pozwalając mu na powiedzenie czegokolwiek sensownego opowiadaj mu o swoim facecie, jaki pjest przystojny, kochany, czy to że kupuje ci kwiaty/węże/mp3 nie jest słodkie, zastanawiaj się, czy niedługo się owiadczy, opowiadaj, jak bardzo chciałabyś mieć z nim dzieci, zwłaszcza, że ma takiego dużego i jest świetnym kochankiem.. (choćby to była nieprawda). Zrób z niego przyjaciela-geja, sam wymięknie. Chyba, że ma do ciebie jakąś inną sprawę ;D

Gość poproś swojego chłopaka niech
mu najebie i tyle

fakt, rozwiązanie tez proste, i jakże skuteczne.. :D

Powiedz mu że jesteś wymagająca kobieta w seksie,że potrzebujesz minimum 25 długości i 18 w obwodzie to się zmyje,gorzej będzie jak ma takiego :(

W wojsku z kumplem poszedłem na przepustkę na miasto,i on oczywiście przyssal się do jednej laseczki,to usłyszał taki tekst,zmył się od razu a uszy to mu oklapły jak zającowi na kreskówkach :) śmiechu potem było co niemiara,zresztą on sam póżniej rechotal z tego tekstu :)