Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca alibi

ALIBI - potrzebne pomysły gdy się zdradza...

Polecane posty

Gość poszukujaca alibi

Hej, mam męża ale od jakiegoś czasu spotykam się z wspaniałym kolesiem z którym jest mi łóżku o niebo lepiej, on też ma rodzinę tak jak ja. Nie chcę osądów ani wywodów na temat tego że jestem zła kobieta. Proszę o pomysły na dobre alibi bo kończą mi się pomysły...

Gość jakijk
Ja mowie ze ide na piwko z kolezankami :)

Gość poszukujaca alibi
no tak ale potrzebuje jakiś wymyślniejszych bo na piwie byłam już nie raz tak samo jak na zakupach czy w kinie z laskami :) ahhhh naoglądało się tych filmów. Aerobik i kosmetyczka też odpadaja. Potrzebują jakieś dobre alibi ale nie regularne bo spotykamy sie w różne dni

Gość poszukujaca alibi
nie o tym jest ta dyskusja... to są moje sprawy a jedyne co mnie interesuje to alibi

Użyj jakiegoś klasycznego alibii - wyjazd służbowy, spotkania związku zawodowego, konferencje, pilne konsultacje...

powiedz mu ze sie na silke zapisalaś i chodzisz tam ilkes razy w tyg i o jakiejś tam tygodniu i masz zgłowy nowe pomysły

powiedz że idziesz go zdradzić z przystojniakiem w hotelu- nie domyśli się że mówisz serio. :P a tak zupełnie SERIO to faktycznie gówno nas obchodzi Twoje życie, ale jak zdradzasz to lepiej się rozwiedź. BO oszukiwanie osoby której się przysięgało te wszystkie wartości, a teraz się ich wypiera jest strasznie hmmm... złe? bezczelne? okrutne?

Gość szmatom nie doradzam
:P

Gość poszukujaca alibi
jak łatwo osądzać i obrażać gdy się nic nie wie. A może nie mogę odejść a mąż ideałem nie jest? dlaczego tak łatwo wyzwać od szmat tylko dlatego że ktoś robi coś co mu sprawia przyjemność, czy na prawdę całe życie trzeba się męczyć. Przepraszam że nie jestem typem męczennika i nie zamierzam cierpieć, a rozwód hmmm może i kiedyś nastąpi, na pewno nie teraz...

\"dlaczego tak łatwo wyzwać od szmat tylko dlatego że ktoś robi coś co mu sprawia przyjemność, \" Mówisz tak,jakbyś oddawała się od czasu do czasu jakiemuś nieszkodliwemu hobby :O Mąż mógłby Cie regularnie bić a wyzwany od bydlaków mógły odpowiedzieć: \"dlaczego tak łatwo wyzwać od bydlaków, tylko dlatego że ktoś robi coś co mu sprawia przyjemność\"...

to co, nie widziałaś jakim jest typem przed ślubem? nikogo nie oceniam, nie wiem co tam u Ciebie w związku i życiu jest grane, ale jak dla mnie zdrada nie jest niczym usprawiedliwiona, gdyż nawet jak nie kochasz, masz przerąbane z mężem, a cie tzipka swędzi to lepiej kup wibrator, a nie szukaj ukojenia w ramionach innego. on ma rodzinę? może jego żona i dzieciaki go kochają! pseudo-miłość, taka \"łata\" na ranę po własnej nieszczęśliwej miłości jest strasznie wątła i nie daje sercu ukojenia. zaspokaja tylko instynkty. to jest moje zdanie. każdy może mieć inne i mnie nawet zjechać leję na to ciepłym moczem ja gdy przysięgłam miłość i wierność, wiedziałam że będę wierna i będę kochała.

Gość gizella x
poszukująca chce rady ,a wy na nią z krzykiem, nie ładnie !! poszukująca mozesz powiedziec ze masz nagły ból zeba i natychmiast do dentysty trzeba bo w nocy nie bedziesz spała od tego str. bólu

radzić to można komuś kto nie wie jak oponę w aucie zmienić, albo jakie kolory są modne w tym sezonie. jak ktoś chce rady w sprawie alibi do zdrady to jest dno.

powiedz że znalazłaś robotę, a kochankowi każ płacić 50zł za numerek. mąż będzie zadowlowny bo kasa bedzie, a ty bedziesz miec stale alibii

Gość javaneska1

Gość javaneska1
wyjazd słuzbowy, impreza słuzbowa, wyjazd weekendowy na SPA, fitness club wieczorami itp

powiedz wprost , że idziesz dupska dawać przecież nie jesteś typem męczennika po co masz sobie głowę zawracać takimi bzdetami jak ALIBI. a skoro nie możesz odejść może cię twój mąż sam uwolni.

Gość oijkj
lepiej zacznij studia w innym miescie. Bedziesz miała i wyjazdy (czasem z nocowaniem u "koleżanki) i kochanka. I przy okazji skonczysz szkołe.

Gość oijkj
acha, i pamietaj, że na takich dorywczych alibi - typu kino czy piwko, daleko nie uciągniesz. Lepiej wymyśl cos konkretnego. Moze zapisz sie na "coś" i od samego początku urabiaj w mężu np. że to nie są regularne spoykania, o róznych godzinach itp. Musiałabys jednak naprwde sie tym zając, bo przecież bedziesz miała żywe dowody na to czym sie zajmujesz.

Gość malaaa2
kurs jezykowy , odwiedziny u dawno nie widzianej koleżanki z klasy , dentysta , areobic, wyjazd po ciuchy na nowy sezon itp.

Gość on29 mgr
dokładnie każ sobie płacic bo dla mnie i tak juz jestes kurwą, nie oszukuj sie !

Gość moje najnowsze alibi
ide do prywatnego lekarza to jeszcze i mąż kasę mi daje a tam oczywiście...kolejka, potem pociąg jechał -szlaban, korek, na koniec auto mi sie zepsulo, ale jakis pan zajrzali ok :)

Gość no bo o co
Współczoje mezowi ze ma zone dziwke. kazda zona ktora zdradza jest szmatom. wez sobie ogladnij kasete ze slubu i przypomnij co mu przysiegalas przed Bogiem , to moze zmadrzejesz.. głupia babo Pozdr

kurwa kazdy tu tylko potrafi krytykowac ublizac...co was to obchodzi co ona robi do chuja.jej zycie i jej dupa,jak bedzie chciala to nich ma i nawet dziesieciu kochankow...ludzie wezcie zajmijcie sie swoimi sprawami...udaja kuraw dziewice idealne zonki a dupy daja po nocach kochankowi tylko udaja swiete:Ozenada kobieta prosi o rade na alibi a nie o wasze opinie z jej zycia prywatnego...no ja pierdole:O:O:O:O