Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka25

Jaki garnitur ??

Polecane posty

Gość marzycielka25

Proszę pomóżcie został miesiąc do ślubu , a my w dalszym ciągu nie mamy garnituru . Ciężko znalezć odpowiedni kolor do tej sukni. http://www.slubnytarg.pl/ks24834-bajkowa___nowa_suknia_slubna___cena_1699_zl_.html Suknia jest 2 tony jaśniejsza niż na zdjęciu.Ma typowy szampański kolor Myślałam o brązowym z połyskiem , ale niestety nigdzie nie ma. Może znacie jakieś sklepy .

Gość dfsdfsdfsd
ale to żart ta suknia? Podpucha czy poważnie pytasz?

ale GDZIE Ty szukasz tych sklepów? Skąd jesteś? Bo jest taki jeden ale w Olsztynie.

Gość marzycielka25
Jestem z Malborka,może być Trójmiasto ,Olsztyn i okolice.Nie ważne gdzie,ważne ,żeby był. A suknia to nie żart!!!!!!!!!!!!!

ja mam suknie w podobnym kolorze, ale z przewaga platyny... narzeczony wybral sobie garnitur w kolorze bardzo ciemnej gorzkiej czekolady z lekkim (minimalnym) polyskiem i delikatnymi prazkami w kolorze troche jasniejszym niz garnitur... wyglada slicznie i pasuje do sukni... garnitur kupiony w sklepie RECMAN jest to siec sklepow... ja jestem z lubuskiego...

Polecam solon ślubny "Magdalena". Mają piękną kolekcję garniturów "Pierre Larret'a" . Są próbki materiałów więc każdy dostępny w salonie garnitur możesz uszyć z wybranego materiału. Była ładna próbka brązowego, ale ciemnego - nie wiem czy będziesz zainteresowana. My tam też szyjemy. Pani zresztą jest bardzo pomocna, więc myślę, że uda Ci się coś dobrać. podaję link: http://www.suknieslubne.olsztyn.pl/main.php?fid=296&pg=5&id_lang=0

A! Również w Olsztynie, zaraz za Wysoką Bramą, w kamienicach po prawej stronie jest Salon Ślubny Madamme Danuta - tam mają przepiękne garnitury, mniej i bardziej wymyślne. Obsługa mniej miła, ale trudno. Materiałów prążkowanych wybór bardzo duży.