Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to ukrywają w koncu

Ogląda ktoś Dynastię Tudorów?

Polecane posty

Gość Igor tudor już skończył karier
teraz jest dyerktorem technicznym :P

Gość nie bylo bo opole

Gość Ale dziś już jest 22.10

Gość pytanko ciekawskiej
a wktórym odcinku dekapitacja anny? Przyznam, że nie jestem fanką jej urody. Chętnie pozegnam ją ostatecznie :P Jonathan Ryes Myers - grał fantastycznie w Wszystko gra W.Allena miał też rolę w Misssion Imp. 3 :D

Gość Anq25
padnie na koniec 2 serii:P potem jest coraz nudniej:(

Gość pytanko ciekawskiej
wyobrazam sobie że po śmierci Anny może być mniej ciekawie. W koncu rozłam w kosciele juz bedzie faktem, wiec król będzie miał motto "szalej duszo piekła nie ma" i nawet wyszukiwanie nowych panienek bedzie przewidywalne... Wątek pierwszego małżeństwa i doprowadzenie do rozłamu w kościele to najfajniejszy fragment...

Gość miskaaaaaaaaa
a czy oni tam cos robia poza ciaglym pieprzeniem sie? :o

Gość pytanie ciekawskiej
no bez przesady. Ten serial nie tylko pokazuje Anglię od alkowy ;) są w nim naprawde nieźle pokazane wszelkie dworskie intrygii. Do tego dochodzi garść spisków i knucia międzynarodowego okraszonego kilkoma sojuszami bądź mariażami. Fajnie się to ogląda :) Nie zmienia faktu że po każdym odcinku mam ochote powiedzieć DZIĘKI ze urodziłam się w XX wieku....

Gość fibinka
lubię ten serial ale też byłam tym zszokowana wręcz zniesmaczona (ciekawe co czuł rhys meyers zabierając sie do zagrania tej sceny) zaskoczyła mnie też śmierć małgorzaty umarła bezpotomnie przecież ona miała chyba czwórkę dzieci i była królową szkocji..

Gość fibinka
biedny ciągle napalony henio musiał się masturbować żeby uszanować czystość anny a tu się okazuje (po leśnych igraszkach) że anna chyba jednak nie była dziewicą (myśle że o to chodziło)- sądząc po reakcji króla na końcu- aż dziw że nie kazał jej ściąć zaraz po tym tylko dał jej jeszcze pożyć. Swoją drogą to anna znalazła niezły sposób na przyciągnięcie i zatrzymanie przy sobie króla w tym gronie rozpustnych panien pchających się do królewskiego łoża.. ciekawe jak się z tego wytłumaczy już się nie mogę doczekać następnego odcinka

Gość jfjcvbgjqrn
Fibinka jestes beznadziejna.

Gość monka0555
ale dlaczego ta Anna zginie???

Gość dlaczego dziś nie ma dynastii

Gość fan anny bolen
hej dla niewtajemniczonych- 3 seria ma tylko 8 odcinkow a tutaj mozna obejrzec wszystkie 3 serie www.watchthetudors.com

Cześć-ja oglądałam pierwszy raz jakoś zimą miałam ma płytach od kumpeli,w tv widzialam chyba 2 odcinii, puszczają w piątki na 1 lub2 jakoś po 22 giej , chyba ze sie zmienila ramówka na wakacje to moze być inaczej.Jeden z lepszych seriali jakie widziałam, pięknie zrobiony i ciekawy. Podobała mi się postać Tomasz Moorea. Skusiłam się na ten film bo bardzo lubię aktora Hansa Mathesona-on gra postać arcybiskupa CAntenberry -ta postać pojawia się w drugiej serii .

Gość co z dynastią
ktoś wie? będą kolejne odcinki?

Gość Porcupine Tree - The Incident
4 seria będzie miała premierę w kwietniu 2010 czekam wytrwale, a póki co czas będę zabijać nową serią Dr House i Lie To Me ^^