Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmelkowy przyplyw

robienie w bambuko telewidza

Polecane posty

prezenterki zamiast sprawdzać zabiegi w normalnych gabinetach \"rzucają się\" na ogłoszenia typu \"cud\" - tj jak nie ma diety cud, tak samo nie ma zabiegów cud, panie reporterki powinny to wiedzieć, w końcu moją chyba(?) wyższe wykształcenie i nie urodziły się wczoraj, więc powinny zaprzestać szukać ogłoszeń gabinetów, które ewidentnie chcą zarobić, i patrząc na te ogłoszenia nawet dla laika jest oczywistym że to naciąganie. panie oczerniają branżę kosmetyczną mówiąc o każdym! zabiegu, że nie działa a jesli działa to heh tylko ciutek, ale one i tak nie są przekonane czy efekt zabiegu zawdzięczją sobie(?) czy tej drugiej stronie. paranoja, niech nikt się nie nabierze na te kłamstwa a panie reporteki może zajęły by się \"badaniem\" innych bardziej przydatnych tematów.

Gość baaasia
czy to o dzien dobry tvn?????????????

Gość -pi-ar-
wiem, tez widzialam i zgadzam sie z autorka postu, przeciez nie kazdy zabieg to kaszana

Gość karo-l-ina
wiesz co....nie znam sie na tym, ale skoro robia badania i wychodzi ze to nie dziala no to chyba o czyms swiadczy

Gość Duuza76
a ja bym sprobowala tych zabiegow, te zabiegi czy jak kolwiek sie tam mowi, bo przeciez racja nie zawsze te zabiegio to kaszana, przeciez te reporterki za darmo robia sobie zabiegi warte mnostwo pieniedzy, tez moglabym tak pracowac :p

no to idz na studia i skoncz dziennikarstwo to bedziesz robic sobie zabiegi za darmo, ja dbam o siebie jak moge no ale nie wiem czy wydalabym tyle pieniedzy na zabiegi, troche to duzo, moze jakbym miala męża milionera ehhh

Gość anuuuusia
mąż milioner nie jest potrzebny, wystarczy troszkę zainteresować się tematem i można znaleźć gabinety w których są konkurencyjne ceny na prawdę dobrych zabiegów

Gość has-bend
dziweczyny skoro macie tyle ofert z gabinetów to popróbujcie, ja moją żoneczkę zapisałem na cały cykl zabiegw w spa, jest zachwycona i nie tylko lepiej wygląda ale też nastrój lepszy, czasem warto wydać trochę kasy, nie wiadomo czy jutro będzie nam dane-pozdrawiam szczęśliwy has-bend