Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananananananana

jak znaleść pracę bez doświadczenia i znajomości???

Polecane posty

Gość ananananananana

Chodzić z cv od firmy do firmy? Dobry to pomysł?

ja zamierzam tak zrobic. interesuje mnie praca na jakies 3-4 miesiące. poroznosze cv to sieciówek z ubraniami jak Orsay, Vero Moda. moze sie uda pomimo braku doswiadczenia :)

Gość ananananananana
Ha ja właśnie mam doświadczenie w handlu ale interesuje mnie księgowość. Mam wyższe wykształcenie ale brak doświdczenia oczywiście. No a to jest niestyty dziedzina gdzie doświadczenie ma ogromne znaczenie. Tylko od czego zacząć?

Gość Ale się usmiiiałem
Mieć skończony dobry kierunek studiów, na który jest zapotrzebowanie - to jedyna recepta....no i troszkę szczęścia :)

Gość moze na poczatek jakis
staz w ksiegowosci platny z pup. wiem ze ciezko znalesc ale warto poszukac

Gość julka ta od jurka
" to jedyna recepta...." to nei jest jedyna recepta dostałam prace juz 2-krotnie na przestrzeni października i lutego bieżacego roku. stanowiska w duzych firmach , odpowiedzialne , dobrze platne. dzieki czemu? doświadczenie , duże doświadczenie chociaż kierunek "nieżyciowy".

Gość Ale sie usmiiiałem
"julka ta od jurka " to jedyna recepta...." to nei jest jedyna recepta dostałam prace juz 2-krotnie na przestrzeni października i lutego bieżacego roku. stanowiska w duzych firmach , odpowiedzialne , dobrze platne. dzieki czemu? doświadczenie , duże doświadczenie chociaż kierunek "nieżyciowy" Ależ w pełni się z Tobą zgadzam, ale pytający nie ma doświadczenia....

Gość pappapapa
julka od jurka a jakie to dowswiadczeniei jak wgladala twoja kariera, p.s. jaki to niezyciowy kierunek??? z ciekawosci pytam, przeciez ci kasy nie zabiore :D

Gość anananananana
cóż na staż z pupu nie mogę liczyć bo takowy odbyłam... w banku - największa głupota jaką zrobiłam w życiu. ale jakoś to doświadczenie muszę zdobyć

Gość anananananana
zastanawiałam się nad wolontariatem - tak z miesiąc nie dłużej bo z czegoś przecież muszę żyć ale nie wiem czy to miałoby sens.

Gość julka ta od jurka
Administracja centralna w jednej z dużych firm w wielkopolsce. a obecnie stanowisko specjalisty - projekty unijne itp. kierunek? Fizyka. ps. nic nie mam do moich studiów ale nie dały mi pracy . prace mam dzieki wytrwałości i cechom charakteru/osobowości. życze powodzenia wszystkim szukajacym pracy :-) grunt to wytrwałośc.