Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asQ

POMOCY!! NIEMIECKI

Polecane posty

witam. mam problem musze przetlumaczyc kilka zdan z niemca, Mam je napisane po polsku i musze je na niemiecki przetlumaczyc! bardzo prosze o pomoc!! 1. Jestem studentka na II roku. 2. Na zajecia przyjezdzam autem ze znajomymi. 3. Zajecia mam od piatku do niedzieli 4. W weekend wynajmuje mieszkanie u starszej pani. 5. Za noc place 25 zl bez dodatkowych kosztow 6. Co miesiac otrzymuje stypendium z uczelni z gory dziekuje za pomoc;)

Gość gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1. Ich bin das Studente des zweites Jahr 2. Zum Stunden ich komme aus anusen des Kollegen 3. Stunden habe ich jeden Nachmittag zum Mitternacht 4. Aus weekend habe ich Haus vom aufgeregt pensionar 5. Fur eine Nacht mit Herr Helmut, erhalte ich 25 zł 6. Einige monat erhalte ich der buzdigane zum meine Mund Nie dziękuj :classic_cool:🖐️

Gość a prosze.....
1. Jestem studentka na II roku. Ich bin Studentin im 4 Semester (w Niemczech liczy sie semestry, nie lata) 2. Na zajecia przyjezdzam autem ze znajomymi. Zu den Vorlesungen komme ich mit Bekannten mit dem Auto. 3. Zajecia mam od piatku do niedzieli Vorlesungen habe ich von Freitag bis Sonntag. 4. W weekend wynajmuje mieszkanie u starszej pani. Am Wochenende miete ich eine Wohnung von einer älteren Dame. 5. Za noc place 25 zl bez dodatkowych kosztow. Für eine Übernachtung bezahle ich 25 zl inklusive aller Nebenkosten. 6. Co miesiac otrzymuje stypendium z uczelni Jeden Monat erhalte ich ein Hochschulstipendium. Te tlumaczenia pierwszego w pierwszym poscie sa niepoprawne, kalecza strasznie. pozdr

dziekuje wam serdecznie ;)