Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gacek placek

zakupy przez internet sprzetu agd rtv czy warto

Polecane posty

Gość gacek placek

hej czy znacie jakies strony z takim sprzetem oprocz alegro?nie mam czasu chodzic po sklepach wolalbym wybrac cos przez internet

Gość wituś-sprytuś
ostatnio kupiłem odkurzacz zelmera ciągnie jak blondynka

Gość krzysiek30
witam, ja kupuje w neonet .pl bo jeszcze nie zdarzyły mi się jakieś problemy z reklamacja czy z niesprawnym sprzętem ,robię zakupy już długo w tym sklepie i nie narzekam na wybrany sprzęt, miła i fachowa obsługa,ceny przestępne.Polecam sklep neonet.pl naprawdę warto

Gość gość
Większość sieciówek ma sklepy internetowe. Wejdź np na Ceneo.pl. Tam możesz sobie wyszukać najkorzystniejszą ofertę

Gość taki mój przypadek
przez neta taniej.

Gość gość
Najlepiej pójść do sklepu i obejrzeć, dotknąć itp. Zachęcam do odwiedzenia sklepu Neonet, gdyż mają najkorzystniejszą ofertę cenową, towarową oraz miłą i fachową obsługę.

Gość czikiriki
ostatnio kupowałam sprzęt do nowego mieszkania i wszystko zakupiłam przez internet, nie dosyć że wychodzi o wiele taniej to często przywiozą i wniosą za darmo, więc czego więcej chcieć ;) gorzej jeśli chodzi o opinie na temat samego sprzętu, jak wiadomo nie od dziś na tych porównywarkach często gęsto opinie opłacone są przez sprzedających i bądź tu mądry :/ dlatego też polecam stronkę justask.com.pl gdzie logujesz się ze znajomymi i zadajesz im pytanko odnośnie produktów czy usług i masz wiarygodne opinie ;) fajnie to wygląda, więc polecam zerknąć.