Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana-ewelina

tak nagle rozpadło sięto co miało sens ...

Polecane posty

Gość załamana-ewelina

Temat jeden z wielu podobnych na tym forum.. może zacznę od początku. będę wdzięczna za opinie, rady, samo napisanie tego sprawi że będzie mi lżej na sercu. mam 22 lata. 4 lata temu miałam chłopaka, którego bardzo kochałam - bylismy razem półtora roku - zostawił mnie dla innej. pozbierałam się po tym związku. miałm 2 chłopaków, on 2 dziewczyny. utrzymywalismy kontakt koleżeński - zyczenia etc. od grudnia on zaczął zachowywać siętak jakby mu zależało, spotkaliśmy się od tego czasu 5 razy, codziennie pisalismy (od listopada jest w wojsku) ponieważ to on mnie kiedyś zostawił i byłam krótko po rozstaniu powiedziałam mu ze na razie jest dobrze tak jak jest i czas pokaże. on powiedział ze to rozumie i ze poczeka. z czasem zaczełam sie do niego przekonywac zalezało mi zeby sprobowac ponownie. wczoraj troche nieskładnie ale powiedziałam mu ze zalezy mi by było tak jak kiedyś. on zaczał mi wypominac ze powiedzialam kiedys ze chce sie wyszalec, ze co mnie tak nagle naszlo itd. po czym stwierdzil ze mnie nie rozumie. nic mi nie odpisywał, chciałam zadzwonic i pogadac - nie odebrał. jestem załamana i zdziwiona całą ta sytuacją... myslałam że sie ucieszy i inaczej zareaguje ...... fakt, moze w poniedziałek wspomniałam ze czuje ze jestem na ostatnim miejscu ( dostal przepustke - uczyl sie do matury i balowal u kolegow - dzien przed wyjazdem dopiero spotkal sie ze mna) to jednak twierdzil jeszcze w ten poniedzialek ze raz powiedzial co mysli i tego nie zmienil. ja juz siebie obwiniam ale nie wiem jak mam się teraz zachować ;(

Gość Pfffffff
Czy dobrze zrozumiałam? On chciał- Ty nie chciałaś. Teraz Ty chcesz a on nie?

Gość załamana-ewelina
coś w tym stylu ...

Jestem dzieckiem, mysle jak dziecko i czego moja dziecinna natura nie moze zrozumiec w progranie "potyczki jerrego"? ... To że on majac tyle samo lat , myslac podobnie jak ja, oglada też "potyczki jerrego"!!! No qurwa!!! Gdzie to prowadzi?!

Gość Pfffffff
Szczerze? Wiem, że Kochasz, że Ci zależy. Ale dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. Tym bardziej że on sam nie wie czego chce... I że raz Cię już zostawił. Odpuść... I Wiem, że łatwo powiedzieć, gorzej zrobić.

Gość załamana-ewelina
dzwoniłam przed chwila do niego. nie odebrał. od wczoraj mi nie odpisuje. a chciałabym mu coś napisać. moze on jest zły o coś ?? sama już nei wiem dlaczego on się tak zachowuje ? może monolog - meil ??

nie słuchajcie Pfffffff. Znam ludzi którzy żenili sie i za mąż wychodzili za durne kobiety i durnych mężczyzn. Rzeka kocha ciepło a ciepło kochaja nasze ciała ;) dwa razy to nie sztuka, to obyczaj.

Gość wirus..
💤 wybacz ale ten facet to przedszkolak z urazona duma ....poco to ? zaloze sie ze jakbys sie teraz ty nadasala to on bedzie sie prosil o kontakt.... jak juz pisalem zbyt mlodzi na zwiazek tak sie zachowuja

Gość Pfffffff
Nie słuchajcie:) Bo sama bym chciała żeby mój były wrócił. I wiem, że to żałosne.:)

To co załosnym nazywaja idioci dla nas jest to ... życiem naszym pffu :)

Gość Pfffffff
No dobra, pomińmy fakt wchodzenia drugi raz do tej samej rzeki. Ale ten facet ewidentnie nie wie czego chce...

Gość załamana-ewelina
czy ja zrobiłam coś nie tak ?? czy mógł się obrazic ze nie powiedziałam mu tego osobiście tylko najpierw zrobiłam wyrzut ze jestem na ostatnim miejscu a potem powiedziałam ze mi zalezy ??

Gość Pfffffff
To chyba jest tak- jak Ty jesteś niedostępna to facet walczy, bo chce zdobyć. Jak ulegasz, stajesz się nieartakcyjną zdobyczą. A tak serio, to chyba nie miał się za co obrazić.

Załamana ewelinko... ty sie juz w tej rozmowie nie liczysz :P Ot całe rozpadło sie. Nie wracaj. Nie rób głupot. Nie tęsknij. Nie patrz w przeszłość. Ech... rady dla idiotów. Zmień zainteresowanie... np. malowanie.

Gość załamana-ewelina
to własnie on zarzuca mi ze nie wiem czego chce. a ja byłam konkretna.. powinien sie ucieszyc skoro przedtem tak mu zalezalo.

Gość Pfffffff
Mi radzono żebym pisała pamiętnik, nie wiem po kiego chu... :) Rada- znajdź bardziej zdecydowany obiekt zainteresowania:)

Gość załamana-ewelina
chciałabym z nim porozmawiac, wyjasnic...

Gość 20lat to nie czas na zwiazki
zostawil cie kiedys dla innej i ty jeszcze rozwazasz bycie z nim?glupota.

Gość Pfffffff
Może poczekaj trochę. Nie odzywaj się do niego. Nie nalegaj na rozmowę.

Gość załamana-ewelina
moze i macie racje ! jakby mu NAPRAWDE zalezalo: 1) pogadałby 2) zrozumiałby nawet najbardziej zakrecone wyjasnienie 3) ucieszyłby się 4) byłby dzis u mnie 5) odebrałby telefon

Gość Pfffffff
I tego się trzymaj! Uszy do góry! :)

Gość załamana-ewelina
jest mi przykro ;( cały czas sie obwiniam ze zrobilam cos nie tak ;( :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gość Pffffffff
Nie ma się o co obwniać. Z takim podejściem, ja teraz czułabym się winna, że mój były facet okazał się frajerem i mnie zdradził i nie potrafił z godnością zakończyć związku... Nie Twoja wina- to on nie wie czego chce!

Gość emka18
A w jakiej miejscowości jest w wojsku?

Gość załamana-ewelina
najgorsza jest ta cisza.... i to jego ocenianie kobiet na fotce..wszystko co sie rusza i jest bez ubrania to go interesuje a moje uczucia i ja ? do ktorej podobno tak chcial wrocic ?? ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Pffffffff
jak chcesz to odezwij się do mnie na gg 13146407

Gość załamana-ewelina
;(

Gość załamana-ewelina
chyba ma inną .. co mam dalej robić ? jest sens walczyć /?