Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość needhelper

Pomocy !!ktokolwiek kto zna sie na modzie!!!

Polecane posty

Gość needhelper

Mam ogromny problem bo nie mam pojecia jakie dodatki mam kupic do turkusowej sukienki!?Jakie kolory! !buty?? ?akcesoria! !!fryzura !!! makijaz i cała reszta .Jeżeli mozecie mi pomuc bede wam bardzo wdzieczna [url=http://www.fotoszok.pl][IMG]http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/DSC00001_%5B%5D.JPG[/IMG][/url] to zdjecie sukienki !!! wielkie dzieki czekam na odpowiedzi!!

Gość nio i cio
bardzo ladna sukienka,mysle ze jakas bransoletka w podobnym kolorze,najlepiej w ciemniejszym albo jaksniejszym,ewentualnie w takim samym tez moze byc.nie ubieraj napewno butów niebieskich ,za duzo bedzie.wlosy ja bym wziela rozpuszczone w zaleznowci jeszcze jaka masz długosc.na czubku głowy moze jakis wymysł fryzjerki.entualnie rozpuszczone z czarna opaska.buty na srednim obcasie koloru czarnego,moze z jakimis ozdobami.to moja wizja:D

Gość maturka4
Hmmm, jeżeli ty ten kolor uważasz za turkusowy... Jak najmniej biżuterii. A reszta w zależności od okazji, na co chcesz to coś włożyć

Gość needhelper
na zdjeciu jest bardziej jak niebieska ale na realu jest bardziej turkusowa !! nio i cio mam włosy coloru jasnego brązy do ramiąn :)

Gość needhelper
a sukienka na ślub kuzynki

Gość koszmarna ta sukienka
może na turniej tańca by przeszła, ale na ślub? do kościoła też w niej pójdziesz?

zajebista sukienka. Czarny do wszystkiego pasuje. A co makijazu. Zaraz poszukam i link wkleje. Nie slchaj krytyki. Fajne kobitki musza miec fajne ciuchy.

Gość
czarny tak, srebrny tak, ale jesli nie chcesz jej tonować to fajnie będzie wyglądał zielony i zółty

Gość needhelper
dzięki za wszystkie porady:) jeszcze zastanawiam sie czy buty na obcasie a tak to na jakim?