Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boolverslady

dlaczego panstwo walczy z palaczami a alkoholikow zostawia w spokoju?

Polecane posty

Gość griksik
a moja matka, która ma 64 lata i u lekarzy była podczas prowadzenia ciąż a poza tym to ma zdrowie na schwał, dlaczego ma płacić?????

dlaczego panstwo walczy z palaczami a alkoholikow zostawia w spokoju?>>>>> ha! sprobuj porozmawiac z pijanym a dojdziesz do wniosku ze i tak nic do niego nie dociera :)

Gość griksik
kiedy paliłam (rzuciłam 8 mc temu ot tak z dnia na dzień) nie paliłam: w przedziale dla palących, gdy była tam osoba niepaląca, podczas obiadu gdy była tam osoba niepaląca, chociaż w lokalu można było palić, w miejscu pracy (jak wyżej), w domu swoim i innych, którzy tego nie tolerowali. Wypalałam paczkę dziennie... Ostatnio wsiadłam do windy, a tam napalone, ale wiem, że w każdej dziedzinie życia ludzie potrafią zachować się jak buraki...

kabel, cos w tym jest....niestety///alei pijany by szybko przetrzezwial jakby wódzia podrozala o 300proc jak ostatnio tyton w Lidlu....

Gość griksik
Freydis, obawiam się, że gdyby akcyza na alko skoczyła drastycznie to zaowocowało by zwiększeniem liczby denatów, spowodowanej procentami niewiadomego pochodzenia...

najpewniej tak wlasnie by bylo.nalezy tez doliczyc ofiary wybuchow prowizorycznych lesnych bimbrowni....ale mi zal i szkoda, bo zrezygnoiwac musze z palenia-jednej z milych przyjemnosci--z powodow finansowych...eh...a tak lubiłam z męzem zapalic postkoita:)

Gość Ale bzduryy
Przecież skok akcyzy, powoduje dokładnie odwrotny efekt. Więcej osób pije alkohol z mety albo z przemytu, a jak już kupują w takim miejscu to gdzie litr kosztuje 10zł to kupuja automatycznie więcej... więc i piją więcej :-D :-D :-D Ja sam jestem osobą palącą i kupuję papierosy z przemytu. Nawet nie dlatego, ze mnie nie stać ale z powodu ich lepszego smaku, mniejszej ceny i satysfakcji, że nie dałem zarobić skurwysynom z fiskusa :-)

woda nie zdrozeje bo to jeden z wiekszych interesow panstwa ;)...jesli spadnie popyt na wóde panstwo najwiecej na tym straci

Gość griksik
ale powiem Ci, że te fajki z przemytu to jakoś tak gorzej smakowały, zresztą nie każdy ma czas sobie motać coś takiego

Gość Ale bzduryy
Jak kupujesz jakieś classic'y albo inne gówna z siana, to się nie dziw, że tak smakowało. Trzeba wiedzieć co kupić :-D

Gość griksik
No tak bo najlepsze są fajranty... A swoją drogą gadasz jakbyś skręcała osobo tytoń prosto z suszalni...

Gość gfgf
popieram, przez papierosy nie zniszczysz nikomu życia, a alkohol-alkoholik tak zniszczy życie sobie, żonie, dzieciom oto co

Gość Ale bzduryy
Powiedzmy, że to co ja palę jest znacznie lepsze PalMalów a smakuje 4.5- jest do kupienia na każdym bazarku. Ale ponieważ mnie obraziłaś, to nie podam ci nazwy :-D

Gość griksik
a ja i tak nie palę, ale paliłam palmale hehe

Gość griksik
a stwierdzenie o paleniu tytoniu z suszarni miało zabrzmieć pozytywnie, toż to sama natura... :)

mi smakowaly fajki nabijane tytoniem z Lidla, duza paka kosztowala 19,90.teraz 54,90...:(skandal!

Gość do boju

Gość samaEwusia-lat44
to wszystko taka sciema po prostu,gdyby ludzie przestali w polsce palić papierosy i pić alkohol,to...polska w ogóle przwstałaby istnieć.to własnie nałogowcy utrzymują ten chory kraj.i tyle.