Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeden Gosc co sam nie wie

Zakochalem sie i nie wiem czy jej nie krzywdze

Polecane posty

Gość *jakaś taka
chłopie po prostu boisz się porażki jak diabli A słyszałeś powiedzenie-kto nie ryzykuje ten nie ma??

Gość z innej planety
Gosciu - ja proponuje , przeloz te rozmowe na inny termin. Dzis chyba nie jestes do tego przygotowany no i .. jak zareagujesz jesli ona zle odbierze Twoje wyznanie? Moze dzisiaj po prostu postaraj sie abyscie milo spedzili ze soba wieczor , tak aby ten wieczor mozna bylo pamietac jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. I przede wszystkim - skoncz z tym poczuciem winy. Kto ma w Ciebie wierzyc do cholery jesli Ty sam w siebie nie wierzysz ? Przeciez nawet jesli ona patrzylaby na Ciebie jak na boga , a Ty przy kazdej okazji bedziesz jej dawac do zrozumienia jakie jestes zero /w takiej czy innej formie/ to w koncu ona w to zero uwierzy bo jej to sam wmowisz. Kropla drazy skale. Skoro czujesz , ze jestes na bardzo slabej pozycji to znaczy , ze na takiej jestes. A jesli nawet nie jestes to sobie taka zrobisz. No wiec najpierw wypracuj sobie dobra pozycje. To na pewno troche potrwa. Przemysl jakie masz atuty , a jakie mozesz sobie stworzyuc. I dopiero wtedy porozmawiaj. Czasu masz dosyc. Nigdzie sie nie pali. Ta dziewczyna najwyrazniej chce z Toba byc skoro z Toba jest wiec wykorzystaj to. A dzisiejszy wieczor potraktuj jako czas tylko dla Was. Bez obciazen, bez stresu i bez klopotliwych sytuacji. I wyjdz juz z tego forum. Lepiej przygotuj kolacje i dobra muzyke. Powaznie . To moze nie brzmi tak z tekstu ale to moze byc kiedys Twoj najpowazniejszy atut. Odezwe sie jutro.

Gość amorefragole
ja mialam 26lat, on 37 lat i nie chcialam wyjsc za maz, mimo ze bylam szalenczo zakochana, jeszcze dlugo po...

Gość Normalnie zaraz padne
Ja nie moge. Tomku czy to naprawde Ty? Czy Twoja kobieta ma na imie Dorota, ma piegi ktore kochasz i zupelnie nie rozumie Twoich rozterek? Bardzo chce z Toba zamieszkac. Chce Cie poznac wlansie mieszkajac z Toba, chce zebysmy mysleli o nas, a nie o sobie odzielnie. Nie chce miec jeszcze dzieci, ale jak sie zdecyduje to wlasnie z Toba. Chce myslec o wspolnej przyszlosci. Nie chcialam Ci tego mowic, bo sprawiales wrazenie jakbys wcale nie pragnal zamieszkania ze mna. Ciagle mowiles, ze chcesz zebym czula sie wolna. A ja uwazam, ze bycie wolnym w zwiazku to cos nie dobrego. P.S bede u Ciebie za pol godziny

Gość *jakaś taka
ale jaja :)))

Tak Kochanie to ja. I bardzo kocham Twoje piegi. Juz przygotowalem cala rozmowe, a Ty tu weszlas :/

Gość *jakaś taka
no wiedzałam ze ona go kocha :))))

Gość *jakaś taka
dobrze zrobiłaś kobieto ze tu weszłaś on na prawde cie bardzo kocha:)

Gość Dorotka w szoku
Wiem, ze On mnie kocha, weszlam przez przypadek i jestem w szoku. Zawsze wiedzialam, ze mnie kocha, ale zeby sie borykal z takimi glupotami. Szukaj Kochanie kogos kto wynajmie moje mieszkanie, zaczne sie jutro pakowac :********** Kocham Cie Skarbie bardzo i naparwde jestes cudowny, piszesz jakbys byl zerem, a zarabiasz tylko troszke mniej ode mnie, jestes oddany i bardzo troskliwy. Nigdy nie spotkalam kogos takiego jak Ty, dla mnie jestes wszystkim :***

Gość *jakaś taka
mamy happy end to ide spać:P

Gość *jakaś taka
dorotko czasem o przeszłości nie jest łatwo zapomnieć

Gość *jakaś taka
ale musisz być cierpliwa i go wsperać:) Ale taki przypadek normalnie pierwszy raz widze coś takiego:)_

ostatnio byla awantura ze nie chce analu :o

Gość Dorotka w szoku
Wiem, ze trudno zapomniec, ale staram sie byc tak oddana, ze naprawde powinien uwierzyc w moje uczucie. Bo teraz po przeczytaniu tego wszystkiego nie wiem co myslec. Jakbym sie za malo starala, czy co? Jak mozesz nie ufac w moje ogromne uczucie?

Gość *jakaś taka
on sie po prostu boi i nie miej mu tego za złe

Ktos napisal o analu to nie ja Kochanie, wiesz ze sie brzydze, ktos sobie robi zarty, czekam na Ciebie. Mam winko, jest muzyka i caly ja dla Ciebie

Gość *jakaś taka
a to dobrze o nim świadczy bo mało jest wrażliwych facetów

Gość *jakaś taka
podszywacze pierdolone!!

Skarbie ja po prostu nie moge uwierzyc w tak ogromne szczescie jakie mnie spotkalo. Czyli TY :***************************************

Gość Dorotka w szoku
Rany Tomus, bedziemy to opowiadac naszym wnukom :**Bede sie zbuerac powoli. Napiszemy jutro jak przeprowadzka, co nie?

Gość To nie tak...
On Ci ufa!!! Przecież podkreślał to kilkakrotnie! Kocha Cię tak mocno, że aż boi się, że może Cię skrzywdzić. Boi się o Ciebie, nie o siebie! To świadczy o naprawdę wielkim uczuciu! Nie analizuj każdego zdania, nie rozkładaj na części pierwsze! Kochasz go? A on kocha Ciebie!:) To najważniejsze! Życzę wspaniałej wspólnej przyszłości!

Gość *jakaś taka
napiszcie koniecznie bo lubię szczęśliwe zakończenia trzymam za Was kciuki:)

Gość To nie tak...
Ja też!:) PS: Cieszę się, jakby to mnie dotyczyło;)

Jasne ze napiszemy Kochanie, tylko nie wiem czy damy rade w jeden dzien zabrac Twoje manatki :P No ale napiszemy na pewno. Badz co badz kafeteria nas polaczyla :*************

Gość *jakaś taka
i to na zawsze ja myślę:):):):):)

Gość lalussssowaty
Dziwne 23 lata i kupiła mieszkanie a podobno kryzys jest :D

Gość noi cocooccc
tez jestem w podobnej sytuacji , jestem sporo młodsza od swojego partnera, żyjemy w niezalegalizowanym"" związku i pewnie już tak pozostanie, bo musi* i koniec, to nasza wspolna decyzja,żyjemy z dala od siebie,powodem jest JEGO praca,kontrakt-lekarz,wybitny specjalista, zostało już niewiele , mam nadzieję ze dotrwamy :)pozdrawiam autora

Gość nieeezle prowoBrawo
ale sie usmialam na dobranoc orzesz ...

Gość A Wy Z Jakiego
Teatru? A może piszecie scenariusze do Harlekinów ? hahahahaha Dobre Dobre!!!

Gość ttsfdWAfdawesd
z siebie się uśmiałaś? Masz rację , głupota i zazdrość ida w parze, śmiej sie do bólu Powodzonka:)))