Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extensa

Dobra firma budowlana-Warszawa??!!

Polecane posty

Gość Extensa

Chce wybudować dom "pod klucz" pod Warszawą. Znacie godne polecenia firmy budowlane,które zajmą sie wszystkim? dzieki ;)

Gość Extensa
nikt domku nie budował w tych okolicach?

Gość gość
Gościa od układania glazury to znalazłem parę tygodni temu przez serwis www.fachowcybudowlani.pl Ktoś też tutaj wyszukuje fachowców może? Całkiem fajnie pomyślany portal, wyszukiwarka jest na tyle inteligentna, że nie traci się za wiele czasu na poszukiwania. Pozdr!

Gość gość
My jakiś czas temu robiliśmy docieplenie z pomocą firmy www.gut-bud.pl. Moim zdaniem wszystko zostało zrobione jak trzeba.

Gość gość
Ja jakiś czas temu korzystałem z usług firmy www.mabbud.pl z Warszawy. Firma Mab-Bud zajęła się u mnie profesjonalnym wykończeniem mieszkania. Firma wykonała zlecenie terminowo i za rozsądna cenę.

Gość gość
Znam tą firmę i miałem okazje z nimi współpracować kilka razy. Moim zdaniem firma godna polecenia - terminowa, dokładna i można się z nimi dogadać. Tą firmę polecił mi mój znajomy i raczej jak macie brać firmę to tylko z polecenia.

Gość gość
Znam firmę Mab-Bud bo u mnie robili remont domu i skończyli nawet przed czasem i bardzo dokładnie.