Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoName23

Problem z namiocikiem...

Polecane posty

Gość NoName23

witam. Ostatnio mialem dwa razy z rzedu problem z erekcja mam super dziewczyne ale co do czego przyszlo to to u mnie bylo zero reakcji.. :/ moze to byc przyczyna przemeczenia bo pracuje po 12/15 godz jako kierowca i troche dzwigam do tego malo spie.... HELP!!! :/ Mam 23 lata wiec prostata nie wchodzi w gre ;p i do tego nigdy wczesniej nie mialem takich problemow. Pzdr

Gość poprostu masz zryto psychike

Gość nadin_wroc
Sam sobie postawiłeś diagnozę - więcej snu, mniej pracy. To podstawa. Dodatkowo możesz zażywać żeń-szeń, zioła dostępne w aptece.

Gość narzeczona mloda
Tak, zdecydowanie mniej przemeczenia, wiecej wypoczynku, i kup zdecydowanie jaies ziola, np herbatke ziolowa z żeńszeniem, lub są tez na pobudzenie organizmu, zamiast kawy, mozesz pic kawe, ale mozesz tez pic ziolka na pobudzenie organizmu i czytaj czy jest zen szen. Pytaj się o ziola ,Pobudzenie' firmy Herbapol. polecana jest szczegolnie osobom ktore odczuwaja stan oslabienia, zmeczenia, zmniejszonej wydajnosci. Sa tam w skladzie orzeszki cola, ktore sa zrodlem kofeiny, ktora dziala pobudzajaco oraz stymuluje procesy myslowe. Tauryna wzmacnia aktywnosc zyciowa organizmu, redukuje zmeczenie i poprawia nastroj, guarana tam tez jest wskladzie korzen rzen szenia, wit c itp....