Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bułka z masłem i z szynką

Mieszaja mi si jezyki

Polecane posty

Tez tak macie? czasami mi wstyd. W zadnym z jezykow nie mowie wystarczajaco dobrze, jak jestem zmeczona lub po prostu bezwiednie mieszam... Zdarza mi sie rozmawiac z rodzina przez skype-a czy przez telefon i wstawiam slowka z jezyka w kraju, w ktorym mieszkam ;( po ciszy po drugiej stronie orientuje sie, ze cos jest nie tak. :(

Gość to nie języki i klawiatura
to rozum ci się mięsza

Gość Friducha
to, ze wtracasz slowka z jezyka kraju w ktorym mieszkasz, jest normalne. sama to mialam gdy mieszkalam w Stanach. ale nie traktowalam tego w kategoriach mega problemu

Gość Witojta
witojta, u mnie tera w Junajtet Stejts is very ładna pogoda ale wczoraj padał u nos rain :)

Gość Friducha
e tam, wogole sie tym nie przejmuj. to naprawde normalne :). tak jak normalne jest to, ze w pewnym momencie zaczynasz myslec w jezyku kraju w ktorym jestes

Gość poliglotAA
ja za to poliglota jestem! diesse sistemma ist tod! koniczilla! bonzur! ta dzierewna apajot! SMIRNA!!!!

Pracuje i mieszkam w Bukareszcie. Ucze sie ciagle rumunskiego, w pracy w wiekszosci rumunski ale tez rosyjski (dlaczego zapomnialam, bylo sie uczyc na przyszlosc ?) i oczywiscie angielski z kazdym akcentem jaki chcecie :) To nie chodzi tylko o ang. Tez tak macie? To przejdzie?

Gość Friducha
na pewno ;). przynajmniej tak mysle ;)

Gość Friducha
bulko :D mysle, ze wszyscy sa wyrozumiali i wiedza, ze tak sie po prostu zdarza ;). a zawsze jak sie zdarzy cos takiego to mozesz obrocic to w smiech i przetlumaczyc im co wlasnie powiedzialas ;)

Gość Friducha
moim zdaniem niepotrzebnie sie przejmujesz takim drobiazgiem. chyba, ze pracujesz na jakims mega wysokim stanowisku i musisz byc nieskazitelna w tym co robisz :)

Gość Kocica na biegunach
Buna ziua , scuati va rog, -- zjakim językiem masz problem - może będę mogla Ci pomóc ?? !! Imi pare bine.......

Gość Kocica na biegunach
kilka lat z przerwami pracowalam w Rumunii 1988 1990 ( Bukareszt, Braszow, Turnu Magurele, Birlad, Braila, Timisoara) serdecznie pozdrawiam Ce mai faceti ? Va urez bun venit in Bucuresti !!!

Gość Kocica na biegunach
Pe curind !!!