Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaawasia

2 lata kochalam kogos ...teraz zdalam sobie sprawe ze to bylo glupie

Polecane posty

Gość kasiaaawasia

i ze kochalam zludzenia o tej osobie:)

zdarza się. ale plus, że się zorientowałaś;) niektórzy tak jadą całe życie

Gość a1981
a co takiego się stało,że doszłaś do takiego wniosku??

Gość moze i mnie kiedys
olsni :-o na chwile obecna rozum spi :-o

Gość kasiaaawasia
nie chce mi sie opisywaci tak juz zagmatwanej historii w kazdym badz razie glupia bylam ze wzdychalam do kogos kto mial mnie w d... ,nie widzialam tego ze mnie oszukuje i w sumie bawi sie moimi uczuciami..

hmmmm kiedyś myślałam,że tylko młodziutkie kobiety mają prawo do nieszczęsliwych i slepych na wszystko miłości; i bezdennie nienormalnych; a teraz ... sama od x lat wzdycham do niespełnionego uczucia; w międzyczasie zdązyłam wyjść za mąż za kogoś innego, urodzić dziecko, rozwieść się; a uczucie wciąż i nadal tkwi we mnie; co jakiś czas podsycane nadzieją, że może jednak ... kiedy słyszę, że jeszcze wolny, że nie ma nikogo, że nie założył rodziny ... i to beznadziejne odczucie, że nie chce mi się nawet szukać kogokolwiek innego;że jeśli nie on, to już nikt inny;

Gość kasiaaawasia
tez tak myslalalmze tylko ON haha durna stara idiotka ze mnie a co najgorsze? nie znalam go dobrze, nie bylismy para a ja go kochalam! ba, oszukal mnie, okazalo sie ze ma dziewczyne a ja durna dalej go kochalam...wpadlam w depresje nawet leki bralam hahahahahhaha przez kogos takiego:O:OO boze ile ja czasu zmarnowalam wzdychajac do niego!