Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uytjjtf

Kto ogląda ten żalowy serial Święta Wojna?

Polecane posty

Gość uytjjtf

Ta produkcja to chyba kpina

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tam lubie ten serial

Gość taka tam jedna sobie-kobieta
ja tez go ogladam,i wcale nie jest dretwy ani nic.sa lepsze i gorsze odcinki.a mns czy mjm to cuda takie?

Gość uytjjtf
Ja widziałam fragmenty, straszna żenada. Ten cały bercik tarza się po ziemi i to ma być śmieszne... Co kto lubi

Gość essssoooesssssoooooooooooooooo
zabawny jest!

Gość majowkaa
Ja jestem slazaczka i jakos mnie tez nie bawi ten serial. Jest nierealistyczny i pokazuje Slazakow w zlym swietle. Niekotorym podoba sie ten serial wlasnie ze wzgledu na gware.

Gość parę lat temu mnei bawiił
ten serial trzymał poziom aktorsko i scenariuszowo dobry był do niedzilenego kotleta ale teraz to dno a najbardziej mnie wkurwia to babsko bartel prymitywny gruby babochłop zgrywający w mediach ideal kobiecości

Gość aaaaaaaaaaaaaadsadfsafewr
pare lat temu mi się to podobało. Teraz nie mam tego kanału na którym to leci.

dwojki nie masz?

Gość Sratatatatatatatatata
hehe ja kiedys ogladalam ale teraz nie moge trafic z godzina na niego bo zwykle w tym czasie jestem zajeta hehe:D ale jest zajebisty!zwlaszcza ta obsesja tego bercika na punkcie zdrad jego zony z "murzynskim listonoszem" :D i wcale nie ogladaja tego sami Slazacy:Dja jestem Warszawianka i uwielbiam ten serial:)

Gość Sratatatatatatatatata
jasne tu same buraki sie wypowiadaja ktore lubia jedynie plakac nad beznadziejnym serialem dla starych ropuch "sciezki milosci","m jak milosc" i inne gowno przez duze "G". i przezywac jak adrian zdradzil anie a kasia czy jakas tam inna srasia wyszla za x lub y :-O

prawda sratatata...ja lubie przy tej komedii sie zrelaksowac...

Gość 35g
Święta Wojna jest świetna. Śmiechy nieziemski są :)

Gość gość
Wolisz to g****o które teraz w telewizji puszczają? Święta Wojna to świetny polski serial, ma wspaniały humor i Bogu dzięki nie ma tego durnego podkładanego śmiechu. Jak ci się nie podoba to oglądaj szmiry pokroju pamiętników z wakacji, szkoły, i podobnych pierdół, ale wara od Bercika.

Gość Adamek 11 oo
Mi się bardzo podoba ten serial ,, Święta Wojna '' . Dlatego , że ma humorystyczny dialog , jest ciekawy i pobudza humor . Niektórzy nie lubią ten serial , ponieważ nie rozumieją jego znaczenia i jeżeli ktoś bo kiedyś ktoś napisał taki komentarz : On jest głupi i tyle to niech nie krytykuje go i niech to trzyma w swoim sercu . A co by było , gdyby jeden z aktorów zobaczył te komentarze nawet o jego roli to byłby nie szczęśliwy i niezadowolony . Najpierw się myśli potem się mówi . Ten serial to strzał w dziesiątkę ale szkoda , że nie ma dalej premier tego serialu . Daje temu serialowi 10/10 .