Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie zregenerowac

Regeneracja po alkoholu - nadchodzą wakacje

Polecane posty

jadę na wakacje w góry i tam na pewno raz na jakis czas ostrzej zabaluje. Czego organizmowi brak na drugi dzien po %%% ?? Muszę kupic sobie jakieś tabletki witaminowe i własnie zastanawiam sie na co postawic.

PS moze jakies domowe sposoby ??

Dużo witaminy C się poleca, najlepiej ze świeżych cytrusów. Na mnie działa też korzystnie sok pomidorowy :D A przed imprezą warto zjeść coś kalorycznego- tłustego

aaa, no i jakiś magnez by się przydał :D A przed położeniem się spać zaleca się wypicie szklankę wody min. (o ile jest się w stanie :D ) Jest jeszcze alka-zeltzer ale nie wiem jak działa- nie stosowałam :D

Z tego co czytałem w necie to wychodzi że chyba kupie jakas multiwitamine do rozpuszczania i woda z cytryna.

Gość biurkowiec
Z własnego doświadczenia wiem że najlepszym sposobem na długie picie bez obawy o to że szybko się skończy jest jedzenie w trakcie picia (chodzi mi o picie wódki) . Wycieczka w góry - o napewno jakieś ogniska , a na ogniskach kiełbasa , karczki itp wiec porblem z głowy. Po takim piciu i jedzenie praktycznie rano nie ma kaca.