Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...help

szczera rozmowa z przyjaciółką

Polecane posty

Gość ...help

co mam zrobić mam przyjaciłóke anie mamay obydwie po 14 lat znamy sie już 11 lat i niwiem co mam zrobić mieszkamy w różnych wojewodztwach więc ja na wakacje przyjedżam i inne wolne dni bo mam też tam rodzine lecz gdzieś od tmtych wakacji strasznei sie zmieniła zaczeła sie malowac jak dzi**a zadawać z chlopakami starszymi o 4-5 lat od niej z jednym już se bzykała i wogóle co ja mam zrobić jak jej pisze przez gg to ze zachowuje sie jak kur*a to sie focha co ja mam zrobić żeby była taka jak kiedyś a i jak była na mojówce olewała mnei bo znalazal se inną kolezanke ole krórej ja strasznie nie znosze bo mnie wyzywa i inne takie i co ja mam zrobić

Gość przedewszystkim poczytaj
słownik. Czy słyszałaś o czymś takim jak znaki interpunkcyjne? Co do Twojej przyjaciółki, dziewczyna dorasta. Ma już inne zainteresowania:)

Gość ...help
no sorki! co to tej interpunkcji... ale wtedy bylam na kompie mojej mamy on ma rozwalona kawiature...i ja rozumiem ze ona dorasta bo ja tez ale bez przesady zeby sie tak zachowywac!:..

Gość tgrtg tgrgtrg
A wiesz że zdania rozpoczyna się z dużych liter i że polskie znaki pisze się wciskając alt i literę? Naprawdę ludzie piszcie poprawnie bo to koszmar potem czytać takie posty!

Gość Yeterman
ludzie sie zmieniaja jej wybor mieszkasz dlaeko wiec na nia na pewno nie wplyniesz

Gość hehehehehehefrefref
Jak se znalazła koleżankę Ole to ją olej. Tym bardziej że się tak zmienia. Z tego co piszesz wynika że nie jesteś głupia więc się z nią nie zadaj bo staniesz się głupia jak ta twoja koleżanka. W dobie gdy idolami są Jole Rutowicz i inne gówna być może jesteś ostatnią nadzieją na przetrwanie tego narodu!

Gość hehehehehehefrefref
Swoją drogą POPRAWNA POLSZCZYZNA ŹRÓDŁEM SUKCESU W ŻYCIU PRYWATNYM I ZAWODOWYM!

Gość ...help
No przepraszam za polszczyzne,ale jak ja to pisałam byłam wkurzona i ledwo co nie zapłakana bo na serio ja ją lubie a prze te 1 lat miałyśmy zajefajne przygody i wszystkie wakacje w swoim życiu spędziłam tam więc mozna powiedziec że ja ją kocham jak siostre i niechce jej stracić więc zamiast jęczeć jak ja isze to moglibyście mi pomuc jak by z nią porozmawiać czy jakoś sie obrazić (bo to kiedyś pomagało jak ona sie za bardzo popisywała) no prosze nie piszcie mi że mam sie uczyć pisać tylko napiszcie co mam zrobić bo j jej niechce stracić :(

Gość ...help
a i zalożyłam ten post bo wakacje sie zbliżają a ja niechce spędzić ich jak majówke jak byłam u niej to siedziałam w domu a ja gdzieś wychodziłyśmy to na chwile albo z tą olką a ja nie umiem z nią gadać przy olce bo co sie odezwe to olka zaraz mi w połowie słowa sie wtrąca i co ja mam zrobić??

dajcie juz spokoj z ta polszczyzna i ortografia. dziewczyna nie pisze dyktanda tylko sie radzi! ja na twoim miejscu ograniczyla z nia kontakt. nie zmienisz jej, widocznie lubi swoj sposob bycia, zadawanie sie ze starszymi chlopakami itp. mieszkacie daleko od siebie i watpie ze bedziesz potrafila wywrzec na nia jakis wplyw. laska ma dopiero 14 lat a na sile chce byc dorosla, zenujace :O ciekawe jak skonczy...

Gość ...help
dzenki za poparcie ja sie domyślam jak skoćczy jako 17 letnia matka z dziećmi a co do ogranicznenie kontaktów to tak robie lecz ja bym nie jechała tam na wakacje ale mój dziadek ma tam jeszzce swoje siostry kuzynów i MATKE!! więc nie mam nic do gadania a niecche sie cakle wakacje nudzić no w prawdzie mam tam znajomych lecz oni zanudzają a z nią to były zabawy i polefki;(

Gość ...help
w swoim mam i to pełno ale tam to mam tylko z 5-6 a to jest wieś lecz tamci albo zanudzają i dla nic polefka to czytanie kasiążki albo jeżdżą ciągle na swoje mecze a jak ja z nimi jade to zasypiam a jak oni wracają to są padnięci i leżą do końca dnia

Gość ...help
a i jak coś to ona jest ze małej wsi a ja z dużego miasta z Wrocławia więc oczywiste jest że ona sie popisuje

Gość ...help
ej to już nikt mi nic nie poradzi??

Gość ...help
nie to nie alew moze mi ktoś napisać jak sie usówa topiki