Gość ale kicha Napisano Maj 16, 2009 pare miesięcy temu zerwał ze mną chłopak zwierzyłam się kolezancze z pracy,myslałam ze znalazłam bratnią dusze ale teraz okazało się inaczej....ona nawiazała znajomosc z pewnym chłopakiem o kilka lat młodszym od niej,ten romans się rozwijał a ja myslałam ze to tylko taka przyjazn wierzyłam w to co ona mi mówiła a nie innym..potem on zwolnił się z pracy i ten romans dalej się rozwijał a ja dalej naiwna az do momentu gdy sama ich zobaczyłam w dwuznacznej sytuacji,potem zapytałam ją o niego czy są razem czy nie bo wydawało mi się ze cos z tego winiknie nie mówiąc jej ze ich widziałam..ona odpowiedziała mi ze ostatnio się nie widzieli a rano ich widziałam i tu kłamała....a najgorsze jest to ze sama mnie swatała nie cały tydzien temu i nadal to robi jakby mnie sprawdzała..zaczełam ja unikac,bo nie wiem co o tym myslec,czuje się oszukana...teraz ona czuje ze mnie obgaduje i gra w jakies dziwne gierki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach