Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youuu

W którym tygodniu widać już brzuszek?

Polecane posty

Gość youuu

Jestem w 10 a płaska jak deska..?

zalezy to od wielu czynnikow... jednym w 6 tygodniu juz sie powieksza a inni do 7 m-ca nie maja nic...

Gość Kapusciana111111
Jak to 1sze dziecko to bedziesz plaska jeszce z 10 tygodni ;D Jestem w 21 i babka w przychodni juz zauwazyla, a ja to od kad sie dowiedzialam to juz brzuszek widzialam :)

...u mnie dopiero pod koniec 5-tego miesiąca było widać brzuszek...:) ale myślę, że u każdej kobiety inaczej to wygląda... :)

Gość youuu
to dobrze bo ślub za pasem:)

no wiesz ale brzuch moze wyjsc z dnia na dzien (doslownie kladziesz sie spac bez brzucha a wstajesz juz z brzuchem)... to cie moze zaskoczyc w kazdej chwili... ja tak mialam w pierwszej ciazy-dlugo nie mialam brzucha i z dnia na dzien wyszedl mi duzy i rosl w zasadzie w oczach... codzien byl wiekszy do tego stopnia ze w zasadzie po tygodniu juz sie toczylam a nie szlam... tylko ze to juz byl 7 miesiac...

Gość youuu
Super z jednej strony.mogłabym normalnie pracować do 7 miesiąca,a potem to mogę się już toczyć:)pożyjemy ,zobaczymy....

Gość 10 tydzien
to za o wiele wczesnie na brzuszek;) za jakies dwa miesiace powinien sie brzuszek zaokraglić, zresztą jest to indywidualna sprawa - u jednych wczesniej u innych później.

Gość wrefwref
ja jestem szczupłai i nawet teraz z niedowagą (15 tydzień) a jednak zawsze mialam skłonności do powiększonego brzucha, teraz więc jest powiększony stale i nie wiem czy to skutek samej ciąży czy jakiegoś opuchnięcia jako skutku pośredniego, w każdym razie brzuch jest jak stoję, normalne ubrana, jeszcze nikt nie potrafi się dopatrzeć

U mnie brzuch bylo wiad juz od 10 tygodnia i musialam juz zaczac nosic spodnie ciazowe bo moje byly za ciasne na brzuchu. teraz jestem w 20 tygodniu i brzuszka juz nie ukryje w zaden sposob :)

w 16 tygodniu znajomi się sprzeczali czy widać czy nie...;) w 6 miesiącu koledzy z pracy zapytali czy ja przypadkiem nie jestem w ciąży. urodziłam klony.

tak patrzę na swoje fotki i w 17 tygodniu było już widać, ale brzuszek był niewielki w porównaniu z tym jaki widzę teraz :)