Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna 16 93

jaka bielizna dla 16 latki??czy czas na stringi??

Polecane posty

Gość martyna 16 93

goraca dziekuje za odpowiedszi z gory wiem ze pytanie moze głupie ale licze ze cos mi poradzicie mam169cm 58kg b 3 pełna

Gość martyna 16 93
lepiej nosic bokserki czy stringii??? boje sie o to co matka powie jak zobaczy stringii?? dla niej to bzdura

Gość pajkabajka
Ja nosialam stringi bo mi sie wtedy wydawalo , ze bede taka dorosla , teraz nosze koronkowe bokserki a na stringi nawet nie patrze:)

stringi wcale nie są wygodne, seksowne też nie (jak dla mnie). ja w większości noszę wycięte figi, bokserki. i polecam niezależnie od wieku

Gość a kup sobie i się przekonasz
jaka to niewygoda. moje wszystkie stringi leżą i czekają na gorsze czasy jak np prania nie będę mogła wstawić i zabraknie czystej bielizny ;)

Gość ja stringi nosze
tylko czasami wieczorem jak czeka mnie seks i to nie zawsze bo mam też koronkowe i seksowne figi i bokserki ;) Na co dzień nosze bawełniane figi - nie obcieraja nigdzie, a i te miejsca oddychaja

a mi tam w stringach wychodnie ..mam 16 lat i pierwsze stringi zakupilam w podstawowce nie interesowalo mnie co mama powie ...dziewczyno jestes prawie dorosla i sie martwisz jak mama zareakuje jak kupisz jakies gacie.

Gość martyna 16 93
nie do konca martwie sie o matke tak apropo pytam sie bo wczoraj chłopak mi kupił krepowałam sie bo dał 95zl taki to był prezent on chce abym mu sie pokazała w nich i chce abym na codzien je nosiła

Gość ja stringi nosze
jakoś nie chce mi się wierzyć że chłopak kupuje tak drogą bieliznę 16 latce... Ile on jest od ZCiebie starszy?

Gość martyna 16 93
przeciez ja nie chce cie przekonac na siłe mariusz ma 23l wiesz ciagle mi mowi jak bym w nich super wygladała moze w to nie uwiezysz ale swojej pupie i posladka nie mam nic do zarzucenia mysle ze dobrze wygladaja

Gość Szwedka córka farmera
Jeśli masz ładny tyłek to pokaż mu się w tych stringach. Ja też mam chłopaka straszego i to sporo, ale jeszcze nigdy nie kupił mi bielizny. Ciekawa jestem co to za stringi, takie drogie? Wiesz może jakiej sa marki?

Gość martyna 16 93
tryjumfa a jaka jest roznica miedzy toba a twoim chłopakiem jesli moge sie yapztac

Gość cbfnbgf
dziecko do nauki a nie do pokazywania sie w majtach facetowi

Gość atkamężatka
Coś ten twój chłopak przekombinował. Kupuję bieliznę różnych marek, triumpha też i jeszcze nie widziałam tak drogich stringów tej firmy. No może chłopak chciał \"urosnąć\" w twoich oczach;)

Gość Karmelia28
Noś to w czym będziesz czuła się dobrze. Możesz spróbować wskoczyć w stringi, ale nie sądzę aby było Ci w tym komfortowo. Osobiście preferuję różnego rodzaju szorty, ot chociażby jak te tutaj: http://www.bresto.pl/majteczki-szorty-o_c_262_1.html

Gość a ja bym
sie glupio czula, jesli chlopak kupilby mi majtki. Moze uwaza ze nie stac cie na ladna bielizne i to dlatego?

Gość Gość 125
Załóż te stringi i się przekonaj czy jest Ci wygodnie.. Jeśli nie, to nic na siłę i nie noś ich, chłopak napewno to zrozumie..

Jak chcesz to noś, jak Ci wygodnie/podoba Ci sie :)

może dziewczyna dostała komplet bielizny ze stringami za te 90 zł:) ceny sa teraz różne od nie których mózg puchnie:) ja bym chętnie przyjęła prezent w postaci jakiejś ekstra bielizny:)

Gość ;))())))
ja mam 18 i powiem ci ze wole ogladac bokserki w stringach 80% chłopaków uzna ze jesteś (......) a pozatym problem z matką jak pisałaś :)

Gość rozwazna czy romantycznaa
co za czasy o.0 jak ja mialam 16 lat to nie mialam odwagi w sklepie dotknac stringow :D jestes gowniara, matki sie bpoisz a facetowi doope pokazujesz? 23 latek znalazl nieuzywany wor na sperme i jezdzi po tobie ale mu sie znudzi. zabezpiecz sie chociaz

Gość gość
Jak przekonać mamę ze stringi nie są złe..? Mam 16 lat i mama bo problem ze w nich chodzę...

Gość gość
No zróbcie sobie jeszcze dziecko bo tak się to pewnie skończy. A potem będzie płacz bo chłop Cię kopnie w ten tyłek w stringach a ty zostaniesz z boachorem i zmarnowanym zyciem

Gość gość
Jakim bachorem co Ty bredzisz? Nie mam chłopaka. Patrz z kiedy jest temat dodany a kiedy mój post