Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleoklo

Co napewno nie pasuje 20latce??

Polecane posty

Gość kleoklo

Jeszcze niedawno nie mialam takiego problemu ale teraz .. .. Co juz mi nie pasuje ? Dodam, ze mam dziecko, to chyba tez (moim zdaniem) troche zmienia ...

Gość kefirek z 87
też się z chęcią dowiem :) ja się noszę głównie na sportowo

Gość eee akurat 20latce
to chyba wszystko pasuje (jak oczywiscie gustowne)

Gość mamusia mlodziusia
no wlasnie, czy pasuja mi nadal rozowe bluzeczki?mam 22 lata i bardzo dziecinna buzie...i loczki

Gość kleoklo
ja tez młodo własnie wyglądam, na 18 lat:P ostatnio pani w piaskownicy zapytala czy moja coreczka to moja siostra a wolalabym wygladac troche powazniej ale tez stosownie do wieku

Gość zosia małgosia
Ja mam podobnie :) Mam 24 lata i jak idę ulicą z moją córeczką to niektórzy (szczególnie starsze panie) patrzą na mnie z politowaniem ... pewnie myślą coś w stylu dzieci mają dzieci :P Ja ogólnie ubieram się dość jasno (biały, jasny jeans, żółty) ale dobieram już ubrania tak (robię to instynktownie ;) )żeby nie mieć gołego brzucha czy tyłka na widoku :) Różowy kolor też lubię :)

Gość ja lubie dżinsy
tak spodnie jak i spodniczki, ubieram sie albo na czarno, albo calkiem kolorowo, z golizny to albo duzy dekolt, by wyeksponowac biust,ale zakryty dol, albo odwrotnie.mam 21 lat.mysle ze nie pasuje postarzanie sie ani dziecinada