Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajubka

Prosze o pomoc sama juz nie daje rady/

Polecane posty

hej mój problem jest następujący... Jestem szczupła (niektórzy twierdza ze wręcz chuda nad wyraz ) mój problem tkwi w brzuchu;/Na początku roku (szkolnego - wrzesień) byłam na miesięcznym wyjeździe w Niemczech dużo przytyłam ... wszyscy śmiali się ze mnie ze najpierw idzie brzuch później ja;/ nie wspomnę o głupich tekstach w stylu który to miesiąc;/ zapłodnił cie jakiś Niemiec?...udało mi się schudnąć ale brzuch nadal został ;/ zebrałam się w sobie i zaczęłam ćwiczyć dziennie robię po 200 - 300 brzuszków 200 nożyc i inne ale efekt nadal jest mizerny jak dla mnie;/ mój brzuch to 81cm;/ u góry jest ok widać nawet mięśnie ale dól to fałdka wygląda okropnie;/ mam świra na punkcie swojego brzucha używam kremów piłam jakieś herbatki wydaje kasę i nic;/ przez to wszystko poupadam na psychice;( macie jakieś rady dla mnie?

miałam kiedys ten sam problem przy 175 waze 61 kilo a wystajacy brzuszek rada jest taka zebys sie tym az tak nie przejmowala a ja brzuszek zgubiłam chodzac na silownie ale na efekty trzeba poczekac niestety:/

miałam kiedys ten sam problem przy 175 waze 61 kilo a wystajacy brzuszek rada jest taka zebys sie tym az tak nie przejmowala a ja brzuszek zgubiłam chodzac na silownie ale na efekty trzeba poczekac niestety:/

Gość selllen
masz typową budowę jabłka :) zero talii, wcięcia...prawda? idź na aerobic i poradz się trenerki jaie ćwiczenia masz robić ale nie licz na wiele....

Gość selllen
a jak z wypróżnianiem? moze tu tkwi problem? masz zap[arcia itd??

nie to nie figura jabłka...mam wcięcie w biodrach:D i to takie bardzo ok:D tylko ten brzuch;/

mam zaparcie ale poradziłam sobie sama piłam siemię lniane i herbatkę rumiankowa;)

Gość mkjiu
proponuje silownie rowniez.. w kazdej znajduje sie trener zapytac i poradzi..

Gość selllen
wcięcie w biodrach?:D:D:D chyba w pasie! :D:D ale jak masz w pasie 81 cm to ile masz w biodrach? Figura jabłka to spory brzyszek, czesto bez talii (bez wcięcia w PASIE) i szczupłą reszta, zwłąszcza nogi

Gość piegusek11
a może problem jest natury ginekologicznej?Np:mięśniak macicy.gdy jest duży brzuch może odstawać!

Gość selllen
z zaparciami chodzi mi o to czy codziennie robisz wiesz co! :D bo jak nie, to moze za dużo gazów, nbapeczniały brzuch itd ;)

Gość selllen
jak w pasie masz 81 cm to ile w biodrach? jeśli masz wcięcie i talie to w biodrach masz chyba ok. 100 cm bo musi byc różnica

Gość selllen