Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

czy tylko dziewczyny z dlugimi wlosami sa kobiece?

Polecane posty

Gość wiolkaaa

Gość takadzisiajsamaaaaaaaaaa
TAK!

Gość z ktrótkimi to
dziewczynki ! zajebiste to są TYLKO z długimi :D

feralno-nienormalna---> a co Ty masz do Mongolow?:O znasz chociaz jednego?:O Ja np mieszkalam przez rok z dziewczyna z Mongolii i byla przesympatyczna, do tej pory mamy kontakt.

Gość pierdolicie

A co do tematu, to uwazam, ze dlugie wlosy sa bardzo kobiece.

nie kobiecość to nie długość włosów, a poza wyglądem - sposób bycia, styl, gesty, cała otoczka kobiety długie włosy mogą być dla kogoś bardziej kobiece,ale nie oznaczają równocześnie kobiecości mam włosy do pasa, a wcale nie uważam,żeby moje koleżanki z krótszymi były mniej kobiece, zwłaszcza, jeśli w krótkich jest komuś lepiej

Jesli dziewczyna ma naprawdę sliczną buźkę będzie dobrze wyglądać w każdej fryzurze a nawet na łyso :)

alibi slow down nie ciskaj się tak o tych mongołów ;) tak wogóle to nie zależy od włosów tylko ogólnie od urody i zachowania kobietki hehe;) np.alyssa milano: http://www.scifiupdates.com/home/images/stories/profile/alyssa_milano_5.jpg http://media.photobucket.com/image/alyssa%20milano/xwherexdoxwexgo/Alyssa%20Milano/alyssa-milano-1024x768-15899.jpg śliczna jest

Na kobiecość nie składa się tylko fryzura. Chociażby nie wiem jak kobieta była zadbana, miała długie włosy itd. to jeśli nie będzie miała charakteru, kobieca nigdy nie będzie. Krótkie fryzury też są cholernie seksowne, kwestia odpowiedniego doboru fryzury do kobiety.

Gość ja ma długie
od zawsze i nie wyobrazam sobie ze moglabym je obciac co nie twerdze ze krotkie nie sa kobiece

Gość albo anki muchy

Gość a Marylin Monroe
miała krótkie i uchodzi za wzór kobiecosci idioci!!! jak baba jest okropna, nie dba o siebie to nawet długie wlosy nie pomogą a ci ci mówią, że tylko długie włosy są kobiece mogą się pocałować w trąbę! widocznie gówno wiecie o kobiecości pewnie uważacie że jak macie długie włosy to już jesteście seksi i nie musicie dbać o siebie kretynki. alibi a ty co obrońca ucisnionych mongołów???tak się po prostu mówi kretynko a ciekawe czy w mongolii staneliby w twojej obronie jakby kto powiedział, że polak=pijus

Gość gin z butelki
a ja mogę pocałowac się w trąbę