Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa

okres spóźnia mi się 18 dzień.

Polecane posty

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa

mam 16 lat, ostatni okres miałam 1 kwietnia, od ponad roku mam regularne miesiączki jednak ostatnie dwie przesuwały sie o kilka dni, ale w ostatnim czasie sporo chorowałam, brałam antybiotyki więc sądze, że było to tym spowodowane. Wspołżyłam z chłopakiem ok 14 kwietnia ( nie jestem do końca pewna) bez zabwezpieczenia ale nie skończył we mnie. jakieś 9 dni temu zrobił am test, wyszedł negatywny. Czy mogę być w ciąży? :(

Gość powtórz test
i idź do ginekologa

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
dodam jeszcze, że pojawia mi się od jakichś 2 tyg dużo białego śluzu.

Gość powtórz test 9 dni temu
mogłaś jeszcze mieć za małe stężenie beta hcg. 14 dc przy 28 dniowym cyklu to sam srodeczek i owulacja, stosunek przerywany nie chroni przed zapłodnieniem.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
czyli jest duże prawdopodobieństwo ciąży? na prawde się boje.

moim zdaniem to pewwnie ciąża ale idź do apteki i zrób jeszcze jeden test nawet traz bo jak jest ciąża to nawet teraz wyjdzie wierygodny wynik. A dodam że ten biały śluz jest jednym z objawów ciąży może być też przyczyną stanu zapalnego

Gość kokkkkkkkkkko
no no

Gość baska staska
kup test i rób bo niestety coś mi się wydaje ze zaciążyłaś. Stosunek przerywany naprawdę jest żadną metoda antykoncepcyjną. Wystarczył 1 plemnik który wydostał się z płynu zanim twój chłopak miał wytrysk

Gość baska staska
Masz możliwość kupienia jutro testu ? Jeśli tak to kup i zrób. Nie musi byc z porannego moczu bo już masz duże opóźnienie od terminu miesiączki więc gdyby to ciąża była to napewno wykaże

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
tak, kupie jutro i wszystko sie okaże..

racja.. zrób test i będzie wszystko jasne.. nie wiem z jakich jeszcze objawów może być ten śluz ale ja też mam taki i jestem w ciąży.. nie chcę Cię straszyć bo może być też inny powód spóźniania się okresu.. zrób test i najlepiej jeszcze idz do ginekologa :)

Gość baska staska
no właśnie ten śluz też jest niepokojącym objawem. W każdym razie trzymam mocno kciuki za NEGATYWNY test bo chyba w tym wieku nie planowałaś dzidziusia...

Gość no i jak malaaaaaaaaaaaaaaa
robilas test? daj znać.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaa
zrobiłam ale coś z nim chyba było nie tak. bo pokazała się jedna troszke rozmazana kreska i jakby delikatny cień drugiej. poza tym całe pole zamiast białe było różowe. więc powtórze test jescze raz, jutro rano..

Gość to daj znać jutro

Gość asdewa
jeśli jest cień drugiej kreseczki to zapowiada się, że to ciąża ale z drugiej strony spóźnia ci się prawie 3 tyg więc ta kreska powinna być bardziej wyraźna. Najlepiej będzie jak zrobisz jutro z pierwszego porannego moczu lub ewentualnie odczekaj kilka dni i dopiero powtórz. Możesz też jutro iśc zrobić bete w przychodni to wynik będzie najbardziej wiarygodny. Choc wydaje mi się, ze jednak to ciąża... Kurcze Słonko chyba za wczesnie się postaraliście... Jak Wy sobie poradzicie ? Masz oparcie w swoim chłopaku i rodzicach ??

Gość anka159
mojej kolezance w e wczesnej ciazy tez wyszla blada druga a byla w ciazy, mam nadzieje ze w Waszym przypadku tak nie bedzie, bo jestescie jeszcze bardzo mlodzi

Gość a ja z czystym sumieniem
a nie lepiej zrobić test z krwi? Będziesz miała 100% pewności

Gość anka159
dokladnie, a wynik powinien byc we wtorek jak zrobisz jutro i wszystko bedzie jasne

nie chce narazie robić testu z krwi, bo mieszkam w małym miasteczku jak pójde do przychodni to od razu zaczną się jakieś plotki a wole sobie tego narazie oszczędzić..

asdewa nie wiem jak rodzice zareagują, narazie dopóki nic nie jest pewne nie chce ich martwić, ale za to chłopak mnie wspiera.:)

Gość anka159
najwazniejsze ze chlopak cie wspiera a ja trzymam kciuki za wynik negatywny i daj znac jak wyszlo:) trzymaj sie

Gość no i jak malaaaaaaaaa
a znają cię z widzenia? Może wystarczy jak podasz wymyślone imię i nazwisko? Ja też trzymam kciuki!

Gość asdewa
małaaaaa jeśli beta odpada to powtórz jutro z pierwszego moczu test lub jednak te kilka dni odczekaj... W każdym razie ja też trzymam kciukasy za wynik negatywny !!! I daj koniecznie znać !!!

Gość devilka
spadaj z linkiem do gry :O

Gość xxmmmm12
ja też życzę negatywnego wyniku, i zazdroszczę wam tego stoickiego spokoju.

Gość Ana0
I jak wynik ??

Gość przede wszystkimmm
mała! Nie sluchaj głupot ;) Może i stosunek przerywany nie jest metodą, ale jeśli facet nie skończył w Tobie, to nie jesteś w ciąży ;) Ja tak wspolzylam 9 miesiecy i nigdy w ciazy nie bylam ;) Potem jednak mimo wszystko zmądrzałam i zabezpieczam sie pewniejszymi metodami. Jednak pamiętajcie ludzie, w ciaze nie zachodzi sie ot tak... A okres moze sie snizniac z masy powodow. Zycze rozsadku :)