Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajeeek

sex - instruktor

Polecane posty

Gość mikołajeeek

witam, mam 21 lat i wchodze dopiero w świat seksu z moją ukochaną - jest świetnie, ale pewnie przychodzi taki dzień wcześniej czy póżniej że pojawia się monotonia. Jest nam to jeszcze obce słowo, ale chciałbym się Was zapytać o zdanie. : co myślicie o wszelkiego rodzaju sex - poradnikach? tego typu pozycji książkowych jest na rynku mnustwo. Dotyczą jak polepszy swoje życie seksualne, jak uwodzić kobiete, jak być lepszym kochankiek. Mam zamiar kupić sobie coś takiego - z czystej ciekawości. Chciałbym abyście się podzielili opinią jeśli posiadacie takie poradniki, czy one faktycznie zmeniły wasza życie albo chociaż czy warte były tych kikudziesięciu złotych. Może ktoś mnie przekona do jakiejś pozycji - przez siebie sprawdzonej ? Fajnie jest też poczytać o psychologii seksu, bo to pobudza własną wyobrażnie. Bo jeśli kupie coś takiego teraz, kiedy moja wiedza na temat seksu jest mizerna, to nie będe mógł dać czegoś od siebie a będe wzorował się na poradach autora ;) czekam na Wasze opinie ;)

Gość mikołajeeek
proszeee;)