Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaareeeeczeeeek

kocham swoją KOBIETĘ

Polecane posty

Gość ojojojojojoj
szczerze to watpie, nikt nie chce sie mieszac...

Gość ojojojojojoj
nie mowiac juz o innej pomocy...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
No cóż - życie, choć smutne to ;) Raz robiłam zakupy z ukochanym to doświadczyłam chyba pierwszy raz szczerego uśmiechu obcych osób. Mieliśmy dobre humory i się uśmiechaliśmy duuużo. Otrzymaliśmy też dużo uśmiechu od obcych osób :) Może to jest sposób :) Choć nie jest to czysta życzliwość - tylko uśmiech:) Gdybym szła płacząca to raczej nikt by się nie zainteresował. Choć osoba płacząca może nie życzyć sobie zainteresowania osób trzecich? ;) A nie wiem już :) Jak noc mija ?:)

Gość ojojojojojoj
heh, moze cos w tym jest :) usmiechajmy sie wiecej, bo jk patrze na te ponure twarze to az zyc sie odechciewa :( a co do placzacych to zawsze mozna zapytac przeciez, moze akurat ktos tego oczekuje, zycie wygladaloby inaczej... noc jakos leci... biore sie za winko, wypije pare lampek i latwiej bedzie mi zasnac... :) a u Ciebie?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
A głodna strasznie jestem.. pójdę spać to rano się obudzę najedzona :D :) noc pija mi samotnie, nie mieszkam z facetem. Chcemy razem mieszkać, ślub itd tylko brak nam mieszkania :( Kredyt na całe życie to porażka.. I nie wiemy co robić. Ale Ty pewnie nie chcesz gadać o innych związkach, bo Tobie nie najlepiej się układa.. pójdę spać niedługo, bo wypadałoby się raz w tygodniu wyspać

Gość ojojojojojoj
jaaaaaaaaa, nie przeszkadza mi rozmowa na temat innych zwiazkow :) to daje mi nadzieje, ze kiedys moze tez mi sie ulozy z kims... :) z tymi kredytami to masakra... a na wynajmowanym cale zycie tez nie ciekawie... moge sie podzielic kolacja, hehe, co bedziesz glodna spac, a sam nie zjem wszystkiego :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
To dawaj :D :) Smacznego.

Gość ojojojojojoj
wiec mow spokojnie, co tam i jak tam :P duzego wyboru nie macie co do mieszkania, bo albo strzelicie szostke w totka albo niestety na kredycie, kredyt chyba lepszy niz wynajem od kogos... a na kiedy mniej wiecej planujecie slub? jest jakas "wstepna" data?

Gość ojojojojojoj
nic specjalnego, bo lasagne ale nie mialam pomyslu a lubimy wloska kuchnie :) mam nadzieje ze bedzie smakowac :) smacznego

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Od daty, w której uzgodnimy coś co do mieszkania, tak rok później, lub półtora. W przyszłym roku lub za dwa lata. Szczerze to wątpię, że za rok, ale kto wie. Mamy taką możliwość, że może moi rodzice nam coś pomogą... Ale takie kiepskie stosunki w mojej rodzinie więc nie wiem jak mogę ich zapytać o to, czy by pomogli... mają jakąś tam możliwość, ale nie wiem cy mają chęci. A może nie powinnam prosić ich o to..

Gość ojojojojojoj
wydaje mi sie ze gdybys poprosila to by pomogli :) wkoncu jestes ich corka i chodzi o Twoja przyszlosc :) a jaki wklad teraz trzeba miec na poczatek zeby kredyt dostac? slyszalam ze cos takiego jest, ale nie jestem pewna... a nie da ady jakos ocieplic tych stosunkow? ugryzc sie ale sie dogadac?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Kredyt miałby być na przyszłego męża a on tak mało nie zarabia a z powodu tego co się dzieje-kryzys- ma zdolność 100tysięcy... za to może kupimy jeden pokój heh. Rok temu moglibyśmy kupić normalne mieszkanie, a teraz to nic nie kupisz. Ale bardzo liczymy na moich rodziców.. Trzeba z nimi pogadać. Głupio mi, ale cóż.. Tak naprawdę nie chcę ich prosić o to, ale jeśli chcemy wziąć ślub szybciej niż za z 3lata to trzeba pogadać.. Tylko że tyle kasy, na którą pracowali, mają nam tak po prostu dać...

Gość ojojojojojoj
no to nie ciekawie... a konca kryzysu nie widac :( szkoda ze wczesniej sie nie zalapaliscie... kurcze... moze sie zgodza? zapytac mozna, nie zabija Cie przeciez :P a jak sie nie zgodza to nie zmieni Twojej sytuacji, a bedziecie wiedzieli na czym stoicie :) trzymam kciuki :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Zobaczymy. Ja już zasypiam tu :) Idę spać. To dobrej nocki.

Gość ojojojojojoj
ok, dobranoc :) zycze powodzenia, pa

Gość Viera Viera
Mareczku...za co Ty ja kochasz? jak juz sie chwalisz...to na calego :)

Gość fiki miki eh
wlasnie... rzadko sie zdarza ,ze facet chwali sie swoim uczuciem ;/ albo jest taka zaj***a albo sam juz nie wiem ;/