Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynowy_motylek

Przeraza mnie to jak szybko leci czas...

Polecane posty

Gość Cytrynowy_motylek

Dopiero byl poczatek roku juz jest maj, dopiero byla majowka dzis patrze na date 17 maj i mowie to nie mozliwe, przeraz mnie ten uplyw czasu, te dni leca jak szalone a ja ich nie wykorzystuje, a one nigdy nie wroca:/

Gość monreczka
ja też tak czuje..że przecieka mi czas przez palce...teraz gdy jestem atrakcyjna...pełna zycia to nie mam np. seksu a czas jest krótki...przez brak kogos na pewno dużo tracę i to jest smutne...czekam az sie zmiieni ale jak tak cały czas sie pieprzy to człowiek traci nadzieje ze cos sie zmieni

Gość selllen
ja też mam takie odczucia... ale nie wiem co z tym zrobić :P zatrzymać ? nie da się

Gość monreczka
masz racje ten czas nigdy nie wraca co najwyżej masz tu i teraz. .i to mozna wykorzytsać...mam kolezanki...którym sie nigdy nie chce nic....ja jestem szybka , nie patrze na zmęczenie pracą ..a nie którzy tak mają....i chce kogos na mówic na coś to mam poważny problem z tym...

Gość Cytrynowy_motylek
Ojej dokladnie jakbym czytala siebie, tez tak czuje, teraz kiedy mloda piekna atrakcyjna nie ma nikogo, i nie wiadomo jak to zmienic bo im bardziej probuje tym jest gorzej:/

Gość Cytrynowy_motylek
U mnie jest dokladnie to samo, cale zycie jestem otoczona ludzmi ktorzy sa zmeczeni, albo im sie nie chce, a wiadomo ze czlowiek staje sie taki jak ludzie z ktorymi sie zadaje:/ ja chce wyjsc temu na przekor tylko nie wiem jak

Gość ...help
no też racja ja też sie tak czuje ale dlatego ja chce wykorzystywać ten czas ciągle sie z kimś spoktykam bo ja niechce sie kiedyś obudzić jako stara 50 dla niektórych nudna ciotka z kotem io żałowac swych dni;p

Gość Cytrynowy_motylek
Znam taki ladny cytaty "To co sie nie porusza, stoi w miejscu to co stoi w miejscu rozpada sie" Cala prawda!

Gość złodzieje oddajcie mi mój czas
Amój czas ukradło mi niańczenie rodzeństwa, męża, cudzych dzieci i włóczenie się po sądach, jak się moi starzy sądzili. Teraz mój czas kradnie mi siostra która podrzuca mi swoje psychiczne dziecko. !!!! Oddajcie mi moje życie!!!

Gość monreczka
cytrynowy motylku ciekawe z jakiej części kraju jesteś?

Gość Cytrynowy_motylek
Jestem z poludnia, dokladnie ze Slaska a ty monreczka?

Gość lewatywaaaaaaaaaa
kurde ale en czas leci wczoraj byl1990 a dzis juz 2000 ktorys

Gość tez tak mam...
kiedys nie wierzylam za czas szybko leci. nie moglam sie doczekac wielu rzeczy a juz najbardziej czekalam na przyspieszona emeryture. teraz mija 2lata jak sie nudze i zazdroszcze kolezankom ze chodza do pracy i nazekaja na jej nadmiar.

Gość monreczka
do cytrynowego motylka..jestem z Dolnego Śląśka

Gość szkoda....
wlasnie mija rok od chwili gdy rozstalam sie ze swoim facetem. myslalam ze nie przezyje wiecznego rozpamietywania o wspolnych chwilach. on sam kiedys powiedzial ze czas pokaze co z nami bedzie za rok. juz wiem. nie ma nic z jego strony a ja juz nie oczekuje na cud. zrozumialam ze czasami cos sie konczy aby cos sie zaczelo. szkoda ze nasze lata leca coraz szybciej. zaczelam nowe zycie z nowym partnerem. przybylo wiecej doswiadczen. ale na jak dlugo?

Gość szafirowy kamyk
mnie ciagle dopada ta mysl... gdy patrze na kalendarz nie moge uwierzyc ,ze czas tak gna. gdy na cos czekam z niecierpliwoscia ...chwile sie dluza...nim sie obejrze juz jest po ...daleko po. mam juz coreczke....a pamietam jak wczoraj gdy szlam skacowana na mature z polaka :D spedzilam rok w UK...to wszystko doslownie przelecialo mi miedzy palcami ;/ mam tak upchany dzien ,ze nie moge nawet na chwilke usiasc , gdy zyje w biegu zdaje mi sie ze czas biegnie jeszcze szybciej :/ niedawno mialam 18te urodziny...teraz mam juz 23 :(((

Gość tez tak mam...
tez mialam tyle lat dawno dawno temu a wydaje sie ze to pstryk...bylo wczoraj.