Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobiona w bambuko...

Dzisiaj rano kiedy odsunelam koldre, czlonek mojego lubego stal na bacznosc. On

Polecane posty

Gość Zrobiona w bambuko...

spal. Wzielam go wiec delikatnie do buzi aby w taki mily sposob zaczac dzien. Ku mojemu zdumieniu po paru ruchach poczulam w ustach mocz!!!!Zsikal mi sie do buz~i!!!Strasznie poptem przepraszal, mowil ze z rana kazdemu facetowi tak stoi bo hcce mu sie siku. Ile jest w tym prawdy?

Gość loolktgpesrool
naprawde kazdemu z rana stoi bo lac im sie chce !!! ;d

Potwierdzam.A przynajmniej mój tak mówi,a nie powodu kłamać,bo nie mam zwyczaju rzucać mu się łapczywie na kutasa :D Także coś w tym musi być.

Gość hahahahahaha
dobre :D wiele razy myślałam o tym, żeby w ten sposób obudzić mojego faceta, ale jakoś na śpiocha nie potrafię :D i chyba dobrze jak się okazuje :D

Gość element wywrotowy
brednie!!! jestem facetem w pełni dorosłym lubie się tak obudzić:)być obudzonym przez moją kobietę a to że się zsiikał to.....sie zsikał i nie ma na to wytłumaczenia!!

jak ktoś potrafi sikać kiedy jego penis stoi na baczność, powinien zgłosic sie do lekarza... takie coś nie może mieć miejsca,

zawsze rano stoi jak maszt na okręcie hahahahaha....i ja zawsze pytam męża:\"masz ochotę na sexik czy tylko siku ci się chce?\"....przeważnie siku,ale potem....mniam mniam :classic_cool:

Gość sirr
stoi bo facetowi chce się siku tak ??? powaliło was !!!

Gość tak tak tak tak
gówno prawda z tym sikaniem, jak stoi na bacznosc to spróbujcie sie wysikać :P poprostu stoi, bo wtedy facetowi zbiera się najwięcej testosteronu :classic_cool:

Gość Conflux
To jest tak, że ze stojącym fiutem faktycznie cieżko jest się wysikać, ale faktycznie jak rano chce się lać to pełny pęcherz uciska na cośtam i od tegp stoi na baczność.

Gość myer
Kiedy mezczyzna ma wzwod nie moze sikac, jesli jest odwrotnie - cos jest nie tak i trzeba skontaktowac sie z lekarzem. Wzwod u mezczyzn wystepuje tak czesto rano z dwoch prawdopodobnych powodow - erotyczne sny lub wlasnie potrzeba wydalenia moczu. Podczas wzwodu blokuje sie polaczenie miedzy pecherzem a cewka moczowa i dzieki temu facet nad ranem nie popusci. Czy przypadkiem nie stracil wzwodu podczas kiedy probowalas go zadowolic oralnie?

Gość Oracz Stanisław
Dopadłaś jak do krowiego cyca i sie dziwisz

Gość biodegradowalna
No tak, wszystko zależy od fizjonomii facetaŁD żcoolś

Gość frufru
wzwód poranny to norma, ale jak oni z tym wzwodem mają się wysikać to nie mam pojęcia :D To nie kobieta, u faceta albo sikamy albo pieprzymy i tyle...

Gość los problemos
ja kiedyś zrobiłam mojemu facetowi taką pobudkę i o żadnym sikaniu nie było mowy!!! może ma chory pęcherz?? fuj siki w ustach bleeee

Gość Okolice Poznania

Jest tutaj jakaś fajna pani dziewczyna z okolic Poznania chętna na spotkanie? 😉 

Gość Anka

Mój brat jak ma sztywnego to tylko o bzykaniu myśli. Jak miałam 11 lat to go złapałam rano ze stojącym

Gość Celinka

Jesteś pewna że się zsikał? Kiedyś tak mojego obudziłam i poczułam w pierwszej chwili mocz ale to może kropelka była i potem już ok.