ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 W gruncie rzeczy nie mozna nazwac tego stosunkiem to były tylko pieszczoty jezykiem po genitaliach oraz reką. Nie wszedł we mnie. Dochodził na wysokości brzucha ale nigdy w okolicach pochwy. To było jakieś 5dni temu, okres powinnam mieć pod koniec Maja, ale i tak jestem zdenerwowana. Czy w jakiś sposób mogło dość do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeee Napisano Maj 17, 2009 ciekawo jakim cudem, ile Ty dziewczyno masz lat ze o takie rzeczy pytasz sie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imili86 0 Napisano Maj 17, 2009 patrząc na meila to jest młodziutka...eh no ale nie ważne przez brzuch to sie plemniki nie dostaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE.......... Napisano Maj 17, 2009 MA SZANS!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 Chodziło mi to to że niechcący mógł na swojej ręce troche zostawić a potem do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 no to jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja z czystym sumieniem Napisano Maj 17, 2009 t zdecyduj się czy cię dotykał czy nie? Bo piszesz o jego genitaliach i twoim brzuchu a nie pochwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 Po tym jak on skonczyl nie. Ale 3h albo 4hpo tak dotykał swojego penisa i potem mnie, czy mogly zostać na nim plemniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 Nie dotykał mnie penisem oczywiście tylko ręką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 17, 2009 nie, plemniki tyle nie przeżywają. badz spokojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulalalala 0 Napisano Maj 17, 2009 dziekuje bardzo. to mnie uspokoiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach