Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca po kursie

RENI-NAIL Zele

Polecane posty

Gość początkująca po kursie

Dobre są zele z firmy RENI-NAIL pieką jak się nałoży na paznokieć i wsadzi do lampy, dobrze się trzymają? Jakie zele sa tanie a dobre

Gość fiotelowa
Reni nail nie są dobrą marką były prowadzone badania na żelach różnych marek, które wykazały że reni nail zawierają kilka baardzo szkodliwych substancji i to nie tylko dla płytki ale i dla calego organizmu. Dobrą i tanią marką jest Silcare. Są to żele na każdą kieszeń sama ich wypróbowałam i polecam. W szczegolności serię żeli trójfazowych perfekt. Dobry jest rowniez sun flower ale coraz czeęściej zdarzają sie wadliwe serie. Aktiv też jest fajny... Narazie polecam ci kupowanie żeli o pojemności 15 ml. Wypróbuj kilka a bedziesz wiedziała na jakich lubisz pracować.A może wybierz te na których pracowałas na kursie? Masz już z nimi obeznanie...

Pracowałam na żelach Reni-NAil bardzo krótko, żele są kiepskie. po żelowaniu naturalnej płytki paznokcia po 2 - 3 dniach żel się odkleił, a płytka była strasznie zniszczona, osobiście polecam bo sama pracuję na żelach firmy Acitv.

Gość guiewwko
o czym Wy mówicie ?? żele nie niszcza płytki !!! tylko złe i nieodpowiednie przygotowanie paznokcia do nałożenia masy !!! aż czytać się takich głupot nie chce. A co do reni to żele sa fajne tylko uważaj bo lubią sie utwardzać pod wpływem ciepła .

Gość fiotelowa
SŁuchaj kochana a która z nas powiedziała że żel niszczy pyłtkę? Bo mnie się wydaje że mowa tutaj o żelach reni nail i posiadają one szkodliwe substancje... Przeczytaj i dopiero wtedy naskakuj. Po drugie doedukuj sie bo na reni nail były prowadzone badania ktore wykazały szkodliwe substancje i to szkodliwe dla całego organizmu nie tylko dla płtki

Ciekawią mnie te badania,które były wykonywane na żelach Reni-Nail. Bzdury kompletne po pierwsze nigdzie nie ma wzmianki o takich badaniach wykonanych na tych zelach ,a po drugie wszystkie kosmetyki dopuszczone do sprzedaży w Polsce muszą być zarejestrowane w Instytucie w Łodzi wraz ze składem i to tam decydują czy kosmetyk zostanie dopuszczony do sprzedaży. Jak się nie ma pojęcia i pustą głowę to lepiej takich bzdur nie pisać zważywszy na to ,że inni to czytają. Pozdrawiam

Gość PoziomkaW
Denisa, dokładnie. Może to kwestia umiejętności, skoro ktoś radzi sobie dobrze z drogimi, a co dopiero pracując na tanich żelach może tylko świadczyć i jego doświadczeniu i rewelacyjnych umiejętnościach.. Bo trwałość nie zależy tylko od drogiego żelu, ale przed wszystkim od prawidłowego opracowania paznokcia bądź tipsa..

Gość PoziomkaW
Swoją drogą pracuję na żelach RENI-NAIL od 3 lat i sądząc po comiesięcznych wizytach klientek nie wydaje mi się, żeby owe żele były tragiczne..

Gość gość
Ja pracuję na prep. Reni nail 7 lat. Jestem zadowolona i klientki tez.