Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marchew

Jak się wziąść w garść Nauka, szkoła...

Polecane posty

Gość Marchew

Witam:) mam problem:( mianowicie jestem ciężko zagrozona z kilku przedmittów i grozi mi powtarzanie klasy:( nie uwarzam się za osobęgłupią gdyś w gimnazjum byłam kilkukrotną laureatka olimpiad itp. teraz treningiipochłonęły mnie bez reszty. Nie mam ochoty się uczyć, po prostu mi sie nie chce :( nie znajduje w sobie motywacji- nie mogę się skupić na niczym:( pomóżcie:(((

Ja mam ten sam problem :( :( :( :( :( również jestem zagrożony z kilku nawet z 7 przedmiotów i nie wiem co powiedziec w domu. Na szczęście jestem już pełnoletni ale chodze do technikum, i zamierzam się przenieśc do zaocznego liceum od września :O

Gość Marchew
No właśnie ja nie mogę tak zrobić... moi rodzice są hmmmm.... nie wiem jak to ując ale oni nie znieśliby" hańby" jeżeli bym nie przeszła albo musiała komisa pisać;/

Gość moze cie zmobilizuje wstyd
przed robieniem takich fatalnych byków jak wziąść czy uwarzam. Nauka powinna miec swój cel. Chocby dlatego warto sie uczyc, zeby nie bylo kompromitacji, jak bedzisz pisać do kogos.

Gość Normalny88765564649998876543
Dajcie sobie spokoj z komentarzmi typu: nie siedź tyle na kafe itp. dziewczyna prosi o pomoc , pomóżcie a nie dobijajcie:PP