Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...help

ja 15 kilo mniej a kto ze mną

Polecane posty

Gość wcale nie taka mała
ewewewewe - napisz tu jak zrzuciłaś te 10 kg. może mi to pomoże

Gość ...help
ciuuuniax3 -napewno ci sie uda;)

Gość ...help
no to od jutra zaczynam katowanie sie

oj nie mów tak ;) żadne katowanie się, bo jesli z takim nastawieniem się odchudza, to często nic z tego nie wychodzi ... a więc jutro zaczynamy dążyć do wymarzonego celu, zaczynamy spełniać swoje marzenia, małymi kroczkami ;) powodzenia! ;*

Gość wcale nie taka mała
No to już wymyśliłam swoje menu śniadanie - płatki musli (moje ulubione :) ) z jogurtem naturalnym II śniadanie - grejpfrut obiad - sałatka warzywna + filet z kurczaka podwieczorek - jabłko kolacja - papryka z twarożkiem i tuńczykiem Powieszona na lodówce...tylko mam nadzieję, że wytrzymam

cały czas to samo xd ? ja narazie nie mam jakiejś szczególnej diety, poprostu staram się jeść mniej i bardziej zdrowo. tyle ;))

Gość wcale nie taka mała
Oczywiście, że nie cały czas to samo :D To manu na jutro. Będę się starała stosować zasadę ŻP no i koniec ze słodyczami hehe. Postanowiłam spisywać sobie menu na następny dzień, żeby trzymać się go i nie zjeść tego czego nie powinnam. Mam nadzieję, że ta metoda zadziała :):):)

ja! ale nie jem nic od jutra:D głodówke robie. jestem modelka i musze shcudnac tak, alby wypasc ok na zdjeciach bo to dosc wazne.. katastrofa: 160/ok54kg. wiec rozumiecie?:) pozdrawiam

Gość ...help
boże jak narazie trzymam sie dietyc lecz był dzisaij mój wijek i przywiuzł mi milke z białej czekolady i tofifi chyba zaraz umre ale h*j nie zjem dopiero zjem za jakąś godzine jabłko i zaraz ide ćwiczyć a jak tam wam idzie z odchudzaniem sie

Gość wcale nie taka mała
jak dotąd idzie mi dobrze, pierwszy dzień za mną :D ...ale mam ochotę na coś słodkiego :( ale wytrzymam :D

Gość ...help
jak wam idzie bo mi jak narazie dobrze ćwicze całą godzine dziennie i nie jadłam jeszzce nic słodkiego choć bym se z checią zjadła cos słodkiego ...

Gość ...help
czemu nikt nie pisze m i jak narazie wszystko idziec dobrze a jak wam??

Witam cię help widzę że też walczysz ja jestem na diecie niecałe 4 miesiące i schudłam 21,5 kg jem do 1000 kalorii tego co chce są to nawet lody i czekolada więc nie musisz się tak zamęczać jedz to na co masz ochotę ja tak robię i przez to tyle schudłam jak bym sobie odmawiała tego to bym nawet miesiąca nie wytrzymała oczywiście do 1000 kalorii Pozdrawiam i życze powodzenia:)

Gość martusiaaa18
help- ja bym na tej twojej diecie nic nie schudła...;/