Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaaa

do nauczycieli przedszkola

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaaaa

co bedzie jak 6latki odejda do szkol, nie boicie sie o etaty??? beda redukcje???

Gość ciepiętnica
po to jest ta akcja zeby zwolniło sie miejsce dla dzieci oczekujacy na pzyjecie do pzedszkola a sa to tłumy, widac jestes badzo w temacie ;?

Gość lu_netkaaaaaaaaa
u nas bylo tylko 20dzieci dodatkowcyh, wejda w miejsce 6latkow i oddzial do zamkniecia

Moja mama jest przedszkolanką i twierdzi, że to OGROMNY błąd wysyłać sześciolatki do szkół, będzie to dla nich masakra, ale właśnie w ich przedszkolu jest mnogo dzieci i mnogo rodziców, których dzieci nie zostały przyjęte z powodu braku miejsc. Dlatego też robią takie świństwo 6-latkom :o

Moja mama mówi, ze nie wyobraża sobie tych swoich dzieci w szkole w której są też gimnazjaliści taranujący dzieci na schodach :o Nie wspomne o tych maluszkach, które są z końca roku :o:o:o idąc do szkoły mają 5 :o:o:o MASAKRA .............

Gość 87654345678765435678
DOKŁADNIE !! LiFiii ma racje, a ty sie kur*wa martwisz etatem !!!!!

Gość majmaj
a ja sowje posle rok pozniej zeby nie szlo tak wczesnie:D

Gość bgfcbcvb
hehe akurat moja będzie miała 6,5 lat jak pojdzie do szkoły rocznikowo 6 ale we wrześniu 6,5 i pewnie ja wysle bo tak to bedzie siedział czwarty rok w przedszkolu z pięciolatkami, dziecko cofnie mi się w rozwoju

Gość majmaj
no masz racje ale zawsze mozna zrobic dziecku nauke w domu:D:D oczywiscie jesli kogos na to stac, ale a wogole sie dziwie ze takie cos wymyslili chyba juz nie maja co robic niech sie zastanowia nad nowym papierem toaletowym a nie katuja dzieci