Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a-nnna

czy tak bedzie ok?

Polecane posty

Gość a-nnna

mam zamiar dzis popiescic pupe swojemu mezulkowi...a nigdy tego nie robiłam jeszcze chce zrobic to tak-poprosze go,w łozku,by połozył sie na brzuszku:) a ja pomasuje mu plecki schodzac coraz nizej i nizej..polize mu rowek..potem jajeczka i wacusia...i popieszcze go tam... bedzie ok? jak myslicie?:) a moze cos podpowiecie? tylko madre wypowiedzi prosze:)

Ile Ty masz lat kobieto?Może w ogóle nie powinnaś brać się za seks skoro mentalnie jesteś 5latką :o \"Mężulek,brzuszek,wacuś\" :o

Kocyk to po prostu ksywa,jakiś problem?

Gość awril
te...''KOCYK'' a ile ty masz lat??? obrazasz innych..popatrz najpierw na siebie co w tym dziwnego,ze kobieta kochajaca swojego faceta pisze zdrobniale? co miała napisac? kutas?? pasowałoby ci tak zboku? a-nno...ja mysle,ze postepujac w ten sposób zrobisz mezowi odlot:) dodaj do tego tylko duuuzo śliny...miłej zabawy

popieram Awril:) i co do kocyka i co do pomysłu

Patrze na siebie ii...?Mam tyle lat,że nie muszę zdrabniać wyrazów w nadmiarze.Pani zafiksowała się chyba na etapie przedszkolnym.

Gość popierdółka
rób co chcesz, w końcu to twój mężulek plecki... ja pierdziu! i na brzuszku jak bobas, żeby nie powiedzieć dzidzia. stara baba a ja przedszkolak opowiada. zupki sobie nalej

Gość a-nnna
no cóz...skoro was tak oburzyło użycie tych zdrobnień...to nic na to nie poradze ach..i nie jestem stara baba...aczkolwiek,dla pewnosci na poziomie przedszkolnym tez sie nie zatrzymałam Kocyku... a ''brzuszku '' napisałam tylko dlatego,ze fajnie zrymowało sie ze słowem ''łozku''..dodałam emotke przecież..żebyscie załapali,ze to żart ale widac,nie ten poziom jednak

Gość do a-nna
nie przejmuj sie ich gadaniem , a pomysl super

Gość Malinowo_______64
tylko spytaj go najpierw czy mu to odpowiada: P