Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klikunwe

sama w miescie .. pomocy

Polecane posty

Gość klikunwe

starsznie mi glupio ze o tym pisze;/ duzo moich znajomych powyjezdzalo albo na studia albo za granice , kolezanki zycie rodzinne prowadza - dzieci moj chlopak ciagle wyjezdza.. jak jeszcze bylismy tu razem to zawsze spedzalismy wolna chwile razem a teraz znow wyjechal .. a ja moze mam na miejscu 4 osoby z ktorymi moge gdzies wyjsc.. nie chodzi o to ze nie jestem towarzyska czy cos.. z checia gdzies wyjde posmieje sie i pobawie ale tez nie lubie tlumow.. nie mam szczescia do ludzi mialam juz kiedys 2 pseudo przyjaciolki ktore mi dupe obrabialy za moimi plecami .. wole'samych swoich' tyle ze oni sie rozjechali ... z jednej strony brakuje mi nowych ludzi a z drugiej nie chce ich poznawac bo znow sie tylkko na nich zawiode..

Gość klikunwe
..

Gość szukam 3 minutowego romansu
nie każda osoba która Cię pozna będzie miała ochotę na obrabianie Ci dupy choć kobiety takie są z natury a panowie na ten przykład robią to dosłownie albo raczej ustnie :classic_cool:

Gość klikunwe
smutne jest to, że jak mój chłopak wyjedzie to nie mam z kim uoprawiać seksu, bo sąsiadami są sami starsi panowie po 40-ce