Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don luigi

Jaki styl ubiory lubią kobiety u facetów ?

Polecane posty

Gość don luigi

i czy jest w nim miejsce na ekstrawagancję..?

Gość szukam 3 minutowego romansu
najwięcej w nim miejsca na elegancję tzn. byle co aby markowe bylo i nie było w babskich kolorach i krojach.

Gość Zajebisty tekst...
a co powiecie na różowe koszuli i okulary w stylu DG? irokez i opalenizna?

jak chcesz poderwać faceta to jest dobry styl :classic_cool:

Gość don luigi
i jakie to babskie kolory ? bo z tego ca zauważyłem to wszystkie są damskie bo kobiety noszą od białego po czarny, więc jakie dla nas zostały ?:)

Gość Zajebisty tekst...
wiekszość młodyych chłpaków się tak ubiera i nie ma w tym nic zlego są to najbardziej pociągajacy z tego co widze. Każdy taki ma powodzenie:O

jeśli nie wiesz co to damskie kolory i styl to włóż powycierane jeansy z wzorkami do tego koszulę różową i jakąś bransoletkę drewnianą na rękę :O

Luźny :D osobiście nie mogę patrzeć na facetów w opiętych ubrankach ;/

gacie w kroku też dobre nie są :classic_cool: a facet to się zaczyna od 27 lat poniżej to są chłopcy.

nie muszą być od razu gacie w kroku żeby nie opinały ... a co faceci po 27roku życia obowiązują jakieś inne zasady niż przykładowo 23 latków? Jak facet czuje się młodo to nawet mając lat 70 jak mu wygodni i lubi to niech nosi gacie nawet z krokiem do kostek:P

ja się nie znam ale nie sztuka ubrać się jak pajac sztuka wyglądać jak chłop

Gość loleekaa
mni najbardziej podnieca facet ubrany w np. glany, czarne sztruksy i czarna zwykla bluzke z dlugim rekawem ;)

Gość lubiemodebardzo
A MNIE TAKI FLEJTUCHOWATY TROCHE A LA ROB PATTISON, typu koszula flanelowa niedbaloz arzucona na podkoszulek, dzinsy rurki przecierane , jakies tenisowki i torba na ramie. booosko! a u dziewczyn podoba mi sie styl kristen stewart taki bezpretensjonalmny i naturalny, ciesze sie ze wreszcie wraca moda na naturalnosc a nie na sztywne nie mogace sie ruszac w ciuchach panny w szpialch i opietych dzinsach, btw zauwaylsyce ze coraz modniejsze sa luzne diznsy podwijane w kostkach? uwielbiam tkai styl, dotego np szpielckzi i luzny podkosuzlek i wyglada sie sexy i bezpretensjonalnie zarazem.+ fajne dodatki , ofkors.;))

"do tego np szpileczki " tak , idealnie pasuje ten styl do tematu dyskusji :classic_cool:

Gość lubiemodebardzo
oczywiscie moga byc np gladiatorki, ktore jakos tak niezauwazenie "weszly w mode", ale jesli sie ich nie posiada uwazam ze dobre szpilki sa (przynajmniej dla mnie) podstawa ubioru,( wole chodzic w szpilakch niz w plaskich sandalach które mnie oobcieraja), sylwetka od razu nabiera bardziej kobiecego wygladu itp. a przeciez o to chodzi, lubie naturalnosc ale bez przesady=] oczywiscie wszystko zalezy jaki kto ma styl ubioru iw czym sie dobrze czuje. ja np lubie sie ubierac troche tak z pazurem, zadziornie i niebanalnie, baletki nie pasowalby mi tutaj poniewaz mam dzieciecy typ urody i musze sobie dodawac troche kobiecosci aby wygladac powazniej..

szpilki są ekstra dodatkiem u kobiet ale są bardzo drogie. Nie zmienia to faktu iż temat brzmi jak facet ubierać się powinien na co lubią patrzeć kobiety :classic_cool:

Gość lubiemodebardzo
oki sorki za to zboczenie z tematu;] wrocmy do ubioru facetow, nie lube ale to nie trawie po prostu wygladu a la zac elfron-lalusiowatego wyzelowanego facecika ktory w glowie ma zapewne( albo sprawia takie wrazenie) pustke. juz wole wtedy faceta ktory wogole nie dba o wyglad niz takiego ktory dba za bardzo.;)

Gość don luigi
a taki styl ? białe buty , granatowe jeansy i niebieski longsleave ? albo pomaranczowa polowka A&F ? lepiej opalony nawet na solarium czy blady ?

Gość lubiemodebardzo
TAKI Styl Ujdzie spoko, bez rewelacji dla mnie ( te biale buty) ale akceptowalny. lepiej opalony ae na sloncu, a z dwojga zlego to na solarium tez mzoe byc byle nie spalony=] w kazdym razie fajnie jak facet ma swoj styl to znaczy ze jest nietuzinkowy

Gość jaro 22
dopasowane spodnie koszula w powaznych kolorach klata odsłonięta zegarek łańcuch lekki zarost dobra woda!100%facet!