Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka432

ile pkt. byscie mu dały

Polecane posty

Gość elizka432
Gość dbhvbe
beznadziejny, ujemnej skali nawet dla niego nie mam

Gość elizabethjo
-300

Gość jokokno
ja pikole pewnie stare baby jestescie rocznik 55 facet dla was musi miec łeb na jerza, zeza, szara bluze, sparne dzinsy

Gość bibok
jokokno....wypierdalaj dziwko

Gość brak ujemnej skali
Co mu tak rozjechało ryjek .Wygląda jak z kreskówki ,komiksu :)

Gość jokokno
ale naprawde wam sie nie podoba przeciez on jest mega sexowny mnóstwo kobitek go wielbi co z wami

Gość jokokno
bober chciałabym zeby to byl moj chłopak

Gość jokokno
a tak wogole jak se bobra nie ogolisz to se zadnego chłopa nie znajdziesz

Gość jokokno
a to wszystko tłumaczy dla was kazdy kto wyglada inaczej to pedzio

Gość bibok
J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J J O K O K N O W Y P I E R D A L A J

Gość jokokno
jestem dziwką więc bardzo dużo o facetach wiem :P

Gość degustibus non disputantum

Gość jokokno
Gość jokokno
Pamietam jak z moim wujem walerianem bawilismy sie zawsze w pociag pospieszny:) Ja bylam ciuchcia a wujek wagonikiem:)

Gość jokokno
hipokryci no nie uwierze niezły kolo nie?

Chciało by się co ? :P Nie jestem takim debilem żeby swoje foty na internet wrzucać.

Gość jokokno
i madry nawet studiował http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1169/3353642612_3e2abb4417.jpg&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/36165923%40N04/3353642612/&usg=__NGwwyIYofHCNB1Es6toUxcCvszg=&h=333&w=500&sz=46&hl=pl&start=127&um=1&tbnid=bP-eFwyme0OEDM:&tbnh=87&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dandrew%2Bvanwyngarden%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4SKPB_enPL294PL294%26sa%3DN%26start%3D120%26um%3D1

Mam zazdrościć mu tego że wygląda jak żul . Wo gule o co kaman.Może mam się popłakać :D

A to , że ktoś jest po studiach , to nie znaczy , że jest mądry :P

Gość dexter jackson
umiesniony...... :D buehehehehehe on jest suchy jak dupa murzyna

Gość ten na pierwszym zdjęciu
jest śliczniutki, daje mu spokojnie 8,5/10 Niewielu przystojnych mężczyzn jest w ogóle, tutaj na kafe każda krytykantka, ładne modelki też zjadą zupełnie, że za krótkie nogi, obwisły cycek, itp - a prawda jest taka, że obiektywnie ten facet jest dość atrakcyjny - jak bardzo, to już kwestia gustu, ale nie jest pasztetem i to raczej jasne, można się też upierać że młoda Belluci była pasztetem :O - jasne, nie musi być dla każdego ideałem, ale nie sposob zaprzeczyc, ze to atrakcyjna kobieta a wiekszosc z tych lasek ktore teraz piszą minus pięćset w rzeczywistości jest z jakimś grubawym ("misiowatym"), szarym gościem z trądzikiem, krótkimi włosami, nijaką twarzą i miękkim brzuchem - bo tak wygląda przeciętny facet. Ale jasne, teraz lepiej się wozić i wybrzydzać, bo każda może napisać, że ma modela :O

Gość Yoiuko
Gdzie te mięśnie :D :D

Gość eeeeeeeeeeeeeee
kompletnie ni kumam szału na mgmt :o w ogóle mi się ich brzmienie nie podoba. a koleś, jak koleś. zwykły. teraz pełno takich oszołomów a i przystojniejszych nawet :P