Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika8003

ja w domu on na piwku

Polecane posty

Gość weronika8003

Ja z dziecmi w domu a on z kumplami na piwku. Taki to juz podział obowiązków w tym naszym domu. Chociaz szczerze powiem, odkąd mam dzieci, to wolę siedziec z nimi w domu, spędzac z nimi ten czas, niż gdziekolwiek wychodzić z kolezankami. A mój mąż jest moim przeciwieństwem, wszystko robić, byle nie siedzieć z dziećmi i żonką. A chciałabym czasami żeby mnie też zabrał,ale on woli z kumplami.

Gość weronika8003
napiszcie co sądziecie o tym

Gość zdezorientowana 4321
Niestety też tak miałam i teraz on mysli, że wszystko mu wolno, a o mnie nie dba. Jeśli jeszcze możesz postaraj sie to zmienić.

Gość dzieciaty
Tak to bywa jak się łapie faceta na dziecko

Gość facet to
kurwa!

Gość weronika8003
Rozmiawiałam i to nie raz. On zawsze swoje, że przeciez tez mogę sobie gdzieś wyjsc z kolezankami. tylko ze większośc moich kolezanek tez już ma rodzinę i wychodza zawsze wspólnie z mężem. A po drugie to wolałabym zebysmyu ten czas wspólnie spędzalinp mógłby mnie zabrac zcasem do kina, na spacer.

Gość weronika8003
Do dzieciaty: Nie złapałam go na dziecko. Przed ślubem było całkiem inaczej. Odpowiadało mu moje towarzystwo, teraz chyba już nie.

Gość weronika8003
A jak mu mówię że moglibyśmy się wybrac gdzieś na spacer, do kina, to on zawsze jest zmęczony. A jak z kolegami ma iść to nigdy nie jest zmęczony (dziś był 10h w pracy i na piwko ma siłe iść).

Gość weronika8003
Dokładnie tak. myśli ze wszystko mu wolno

nie baw sie w jego gry. Napisałam prawdę, żałuję, że gdy dzieci były małe nie robilam tego co on. w życiu nie popełnilabym tego samego błędu, teraz wiem, że to nie byla miłość. Czyste wyrachowanie i życie dla siebie, nie dla rodziny. Moj potrafil sie zapytać - jestem ci do czegoś potrzebny, nalał wodę do wanienki, ochlapał dziecko, wyjął i co pytał już wszystko, czy jeszcze cos, gdy moje życzenia sie konczyły zadowolony, że jest taki super wychodził do kumpli. Bolało i boli do dzisiaj.... Wtedy nie miałam ochoty zastanawiać sie nad sensem naszego wspólnego życia, teraz wiem, było ono bez sensu i żałuje tych straconych, samotnych lat. Samotna pozostane juz na zawsze, jestem rozgoryczona i wiem ,że zawdzieczam to sobie. Co z tego, że teraz dzieci dorosły, wychodzę kiedy chcę, ale zazwyczaj bez niego, tak to już pozostało. Zal, wielki żal do samej siebie za spaprane życie.

Gość weronika8003
Do zdezorientowana 4321: Masz dużo racji. Tylko że jak ja bym zaczeła sobie tak olewać, wychodzić z koleżankami tak jak on, to dzieci byłyby zaniedbane. A ja nie potrafię tak.

Gość weronika8003
Ta samotność chyba jest najgorsza. Wiem że mam dzieci i one są dla mnie najważniejsze, ale czasami brakuje kogoś bliskiego, z kim można bybyło porozmawiać, wyjść gdzieś. Kto by mnie przytulił, spytał jak się czuje. Jesli chodzi o pomaganie w domu i przy dzieciach to tak jak samo jak w Twoim przypadku. Zrobi co swoje na "odwal się" i zadowolony. Zero własnej inicjatywy. Wszystko robi "jakby za kare".

Gość weronika8003
jak ja zazdroszcze kobieta ktore maja takich fajnych, dobrych mezow to prawdziwy skarb miec kogos takiego.

Gość ja mam takiego hahaha

no i właśnie o to chodzi, ja też tak myślałam, że jak zaczne robić to co on to dzieci bedą zaniedbane..... , no i wpedzilam sie w kozi róg. Jeszcze potem usłyszalam, że nie dbam o niego tylko o dzieci.... .

Gość weronika8003
tak sobie mysle ze dluzej tak nie moze byc. czas chyba na jakies zmiany

Gość weronika8003
moze zaczne od zmiany zacowania w stosunku do niego. poprostu zaczne go traktowac tak samo jak on mnie.

Gość masz racje popieram

Gość lineczka ...
To teraz już wiem, kiedy facet ma czas na agencję towarzyszką i wyrywanie lasek w pubach ... :P

Gość weronika8003
tak jest jak facet ma za duzo czasu dla siebie nie dla rodziny

Gość facet to swinia

Gość i stanń się pewna
pewnie tak, ale to my im na to pozwalamy.Zauwazcie, że pewien typ kobiet ma wspaniałych męzów. Są to kobitki nie potrafiace nic zrobic, biedne sierotki, czasami głupolki i wtedy panowie stają na wysokości zadania, zajmują isę dziećmi, gotują..... .. Kobiety silne zazwyczaj mają dupy a nie męzow, zazwyczaj nie widzą tego, no bo sa silne, nie widzą problemów, ale kiedyś to się konczy , a dupek pozostaje dupkiem.

Gość coś w tym jest
prawda znam kilka takich przykładów.

Gość sokuic
Zazwyczj tak jest ze kobiety silne madre zaradne maja własnie takich meżów, którzy potrzebuja ciagłego nianczenia. I jak kobieta ma z taka oferma zyciową żyć.

Gość i stań się pewna
Jak ja tego nienawidzę, może stane sie na starosć słodką idiotką i będe szczęsliwa..., nie chyba bym nie potrafila