Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i wlos z glowy nie spadnie....

Do dziewczyn, którym wypadają włosy. Vitapil.

Polecane posty

Gość i wlos z glowy nie spadnie....

Dziewczyny baaaaardzo mi wypadały włosy, byłam przerażona, łamały się, wypadały z cebulkami, itd., po każdym myciu włosów pod prysznicem był pęk moich włosów, płakałam z bezsilności jak to widziałam. Już od 1,5 m-ca biorę vitapil i besisse łacznie (ich sklad na to pozwala, zalecila mi to dermatolzka) (Po vitapilu przetłuszczają się włosy-taki niestety jest efekt uboczny stosowania tego leku), ale ogolnie jego zaleta jest w miare niska cena ( w porownaniu do innych specyfikow). Odkrylam jednak, ze wlosy wypadlaly mi jak uzywalam szamponow przeciwlupiezowych, przerzucilam sie teraz na szmpon dla dzieci (obojetnie jaki kupie, bambino, niwea czy i niemal 90% mniej wlosow lamie mi sie przy myciu!!!) zwroccie uwage---> w tych szmaponacj przeciwlupizowych jest jakis skladnik co strasznie wysusza wlosy! Po tygodniu od zmiany szamponu zauwazylam DIAMETRALNA PORPAWE. Pisze o tym, bo wiem jaki to dla nas dramat jak wypadaja wlosy.

Gość gwiazdeczka 555
tak, ale ja po umyciu w dzieciecym szamponie nie mogę rozczesac wlosow i wtedy wyrywam peki, jak je rozczesuje.