Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...NinkA...

POMÓŻCIE KOBIETKI I PANOWIE!!!

Polecane posty

Gość ...NinkA...

Witam piszę bo mamy z chłopakiem problem, gdy zaczynamy się pieścić to on zaraz od samego dotyku szybko dochodzi a po wszystkim to już mi odchodzi ochota na jakieś dalsze pieszczoty, albo on mówi żebym najpierw wzięła do buzi a potem za drugim razem póki znowu dojdzie to będzie trwało dłużej i wtedy nasz sex będzie efektywniejszy, a problem jest w tym że ja mam dość tego brania do buzi i tego szybkiego finiszowania!!! pomóżcie proszę co mam robić???

Gość Oracz Stanisław
Weźcie mnie w trójkąt,młody se tryśnie a ja będe cie posuwał jak należy

Gość po prostu pewnie
pewnie woli oral od tradycyjnego seksu i dlatego wmawia Ci ze bedzie bardziej \"wydajnie\" jak najpierw go possiesz...niech sie koles nauczy panowania nad soba-no chyba ze ma 16 lat bo w tym wieku to raczej normalka:-)

Gość Pseudointeraktywny
Jest jeden skuteczny sposób na wasz problem, w związku brakuje interaktywności seksualnej po jednej ze stron. Powinnas przy nastepnej próbie stosunku szybko i z nienacka włożyć mu penisa w odbyt i wykonywać nim ruchy okrężne. Kuźka mu stanie jak Mietkowi z naprzeciwka, a ty będziesz wreszcie dogłębnie wyruchana.;)

NinkA, powiedz swojemu chłopakowi żeby, przed seksem z tobą, najpierw się spuszczał poprzez masturbację. A oprócz tego niech zacznie ćwiczyć mięśnie Kegla.