Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobjetka

kobiece gierki

Polecane posty

Gość kobjetka

skad sie biora i po co? sama je stosuje i nie potrafie sie oprzec jak facet mi sie podoba. najgorzej ze chyba zawsze sie przegrywa. czy tak jest zawsze ze sie gra czy to ozaka niedojrzałosci? przy czym młodziutka juz sama nie jestem

Gość po prostu pewnie
niekoniecznie zbyt wysokie mniemanie...ja sama jestem przed 30-tka i uwielbiam gierki z facetami.Do tej pory ZAWSZE wygrywalam ale nawet jak przegram to nie zaprzestane tego-lubie to...

Gość po prostu pewnie
no teraz to mnie troche nastraszyles nie ukrywam ;/ ale u mnie jest zawsze tak ze nie bawie sie w gierki z calkiem obcymi facetami tylko z takimi ktorych juz jakis czas znam a poza tym zawsze sie trzymam swojej granicy i nie posuwam sie za daleko

Gość jessy28
to oznaka braku szacunku do płci przeciwnej i zbyt wygórowana samoocena -zwykle nieuzasadniona. Wartosciowe kobierty, atrakcyjne tak nie robią, tylko te ,które chcą zwrócic na siebie uwagę.

Gość kobjetka
zgadzam sie z tym ostanim - to przybiera forme okazywania braku szacunku czesto...nie robie tego jednak celowo, ot jakos tak wychodzi ze zaczynm grac i nie moge sie powstrzymac.zawsze to samo-odwzajemnienie zainteresowania po czym myk, dwa kroki w tyl...najgorzej ze to facetow wmerwia i sie wycofuja bo przeholowuje...teraz podoba mi sie jeden i tak bardzo nie chce tego zepsuc ale widxzr ze zaczynam pogrywac...o co tu chodzi? jak z tym walczyc?

Gość dobrygracz
ale jak juz przegrasz to grasz z nowym czy probujesz z tym co przegralas?i czy grasz uczciwie 1 na 1 czy wszytskie chwyty dozwolone?

Gość kobjetka
jak przegram to najczesciej nie moge juz grac z tym ktorym przegrałam bo on daje sobie spokoj myslac ze jestem niezdecydowana wariatka albo cos w tym stylu. no i gram 1 na 1 ale dozwolone jest wszystko z mojej strony....

Ja jestem ofiarą takich gierek. Powiedzmy, że mam wysoką i uzasadnioną samoocenę. Dziewczyny wykorzystują to, że mogę im się podobać. Jednak stałem się już dużo mądrzejszy. Rozpoznaje te wasze gierski już na kilometr, oszczędniej lokuje uczucia i nabrałem dużego dystansu do płci przeciwnej. A to wszystko przed waszą nieszczerość.

Gość
muszę przyznać, że niektóre kobiety prowokują facetów tak dla sportu - a za plecami brutalnie z nich drwią :o nigdy nie rozumiałam tej mentalności

Niektóre? Ja spotykam tylko takie ! Czasami mam naprawdę dosyć a nie jestem jakimś pasztetem. Wręcz przeciwnie .. do tego prowadzę własną działalność gospodarczą. Chciałbym poznać może mniej urodziwą ale normalną dziewczynę

Gość taka sobie zwykla oO
a tych gierkach to po ile macie życ? ;;p

Gość nietabajka
po 7 i pol

Dziękuję wam bardzo za te wasze pieprzone gierki. Boli mnie to bardzo ale przynajmniej jestem świadomy waszych zachowań!

Gość
hmmm01 - bo pewnie nie patrzysz na te brzydsze ;) Wiem po sobie - zawsze do facetów podchodziłam jak do normalnych ludzi :D bez kokieterii, zbędnego czarowania. Myślisz, że ilu się mną interesowało? :p (liczba jednocyfrowa) Niektórzy faceci lubią gierki, bo sami też je stosują :classic_cool:

Gość ilusion
brak regul w grach wyssalem z mlekiem matki

Gość kobjetka
no dobra ale to jak to jest waszym zdaniem?? gierki sa dowodem na niedojrzałosc? a moze po porstu ma sie je we krwi? a moze swiadcza o tym ze uczucie nie jest prawdizwe bo z tymi kotrych kochamy nie chcemy grac ani podpuszczac?

To świadczy tylko o złym wychowaniu. W niektórych zawodach jest to przydatne ale w życiu osobistym przynosi innym tylko cierpienie.

Gość kobjetka
nie do konca sie zgadzam bo jestem dobrze wychowana a jednak gierka czasem bierze gore-nie wiem dlaczego jestem naturalna po czym nagle sie odwraca jak ktos mi sie zaczyna podobac i staje sie...gorsza niz w rzeczywistosci. co do cierpnienia to sie zgadzam z tym ze cierpia obie strony...

Gość nie lubie nie lubie
gierki odnoszą skutek zupełnie odwrtony od zamierzonego mnie zniechęcają na przykład totalnie

Gość kobjetka
no własnie...ale czy ktos mi wyjasni mechanizm działania tych gierek? skad to cholerstwo sie bierze i skoro pogrywam nawet jesli nie chce to o czym to swoedczy...?

O wychowaniu lub braku szacunku lub wychowaniu w braku szacunku do innych.

Gość zdefiniujcie pojęcie
zdefiniujcie pojęcie "gierki"..? że niby uśmiech to tez gra? eee :/

Gość malwina graczyk
gierki mogą służyć różnym celom - niekoniecznie muszą wiązać się z uczuciami - pewnie częściej nie!

Gość kobjetka
hmmmm01 nie daje za wygrana i po mnie jedzie:) ok moze odrobina prawdy w tym jest aledlaczego zatem majac ogolny szacunek w stos. do innych ludzi wyzszy niz przecietna to nie mam go własnie dla tego kotry mi sie podoba!? co do drugiego pyt to w moim przypadku to takie podpuszczanie. ja powiedzmy zaczynam sie jemu podobac, jest ok i jestem normalna bo on jest mi obojetny, lubie go ale jednak nie zalezy mi co pomysli itd. pozniej zaczyna mi sie podobac i nagle zmieniam sie i zaczynam gram. daje sygnał ze tez mi sie podoba podpuszczajac a jak on zaczyna działac to wstepuje we mnie cos okropnego i nie wiem dlaczego zdarza mi sie robic z niego debila nie odpowiadaja na jego zainteresowanie. odczuwam wtedy satysfakcje i mam swoetne samopoczycie. pozniej iwdze z jego strony wycofanie i zaczyan mi byc zle i podpuszczam. on znow sie stara a ja robie dokładnie to co wczesniej!!!!mimo obiecywania sobir ze nie zorbie tak wiecej! teraz podoba mi sie fajny i wartosciowy facet i tak uwazam ale zdarza mis ei postapic własnie w ten zły sposob....o co tu kurde chodzi? jestemzłym człowiekiem? bo to podchodzi pod sadyzm...:/

Gość kobjetka
czyzby nikt nie stosował tego ani nie byl ofiara tego typu zachowan? halo halo

kobjetka- wg mnie to nie zadne gierki tylko wyładowujesz nerwy na gosciu i tyle :P

Gość kobjetka
no rzeczywscie "kobiece gierki" czesto uwazane sa za co innego ale nie wiedziałam jak to nazwac....serio tak uwazasz? jestem nienormalna?chyba zła metoda na przycigniecie go co?

no albo chcesz go miec pod kontrolą a sama nie zaangazujesz sie bo sie boisz

Gość kobjetka
wiesz ze to interesujace co mowisz w sumie...jaka zatem rada za tym idzie?

Gość Xfire
kobiece gierki.... dla mnie temat fantastyczny, a o co w nich chodzi... o sposob na nude i ciekawosc czy aby tan chlopaczek naprawde jest silniejszy i tyle, a jak on sobie z tym nie radzi to niech idz zagrac w NFS:D