Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2206

Tabletki anty już ponad rok...

Polecane posty

Gość madzia2206

Ja biore od roku novynette ale czuje sie dobrze ... Ochota na seks też nie opadła a powiedziala bym ze jest jeszcze wieksza :p Przerwy w tabletkach robie o iloe mozna to nazwać przerwami biore jedno op. potem czekam 7 dni i nastepne ... no bo niektórzy z tego co wiem biora nawet 3 opakowania bez zadnej przerwy. Ale interesuje mnie jakie badania powinnam wykonać i czy są one płatne ... bo lekarz nie zlecil mi zadnych przeprowadził tylko wywiad i tyle .... Oraz czy sa jakieś skutki uboczne ... bo tabletki bede musiala brac jeszcze ok 4 lat :/ bo narazie nie planuje dziecka z chlopakiem bo jestem za młoda...

Gość o ile dostaniesz skierowanie
od lekarza z NFZ to badania nie są płatne. Powinnaś zrobić morfologie, próby watrobowe, cholesterol i badania na krzepliwość krwi. Plus skoro współżyjesz USG dopochwowe i cytologie

no własnie jak to jest powiedzcie mi, ja ostatnio bralam tabletki i postanowilam nie robic przerwy w braniu i zaczelam nastepne opakowanie. bolaly mnie wtedy piersi i jakby takie wieksze sie zrobily?moze opuchniete?po tym 2opakowaniu zrobilam przerwe, zaczelam nastepne i od wczoraj powinnam zrobic przerwe ale zaczelam kolejne bo coz tak jest mi wygodniej. zastanawiam sie jednak czy to jest bezpieczne takie nierobienie przerw no i ile opakowan mozna tak ciagnac bez \"miesiączki\". hmm...

a no i zastanawiam się, czy jest jakaś różnica, którą tabletkę z oznaczeniem "niedziela" wezmę jako pierwszą, bo zazwyczaj brałam tę na gorze opakowania, a wczoraj wzięłam taką"po boku". ale chyba w przypadku Syndi 35 to nei ma roznicy bo kazda ma taka samą ilośc hormonów. Moze pytania wydaly sie glupie ale coz wolę uzyskac jakieś upewnienie:P:P:P Pzdr:*