Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale heeeeeeca

sraczka objawem ciąży

Polecane posty

Gość ale heeeeeeca

do tej pory jestem w szoku... przez kilka dni miałam ostrą biegunkę. żołądek mnie napierniczał lekko. poszłam do lekarza, bo już się bałam, że się odwodnię przez tą sraczkę, a ta do mnie, że jestem w drugim tygodniu ciąży. kurna, od kiedy sraczka jest objawem ciąży? :) mdłości, wymioty.. ale sraczka?

Gość ze sraczką poszłaś do gina
????

Gość ale heeeeeeca
nie do gina. poszłam do rodzinnego... a ta mnie wysłała do gina. to jest w jednym budynku wszystko. no i poszła do tego gina, a ten mi na tą sraczkę, że w ciąży jestem.

Gość markotna
w 2 tygodniu? jasne. ciekawe jak to stwierdził. po oczach?

Gość to taki fachowiec pewnie
że po 2 godzinach by tę ciążę stwierdził :):):)

Gość czinquaczenta
a co jeszcze stwierdził poza sraczką, że niby jesteś w ciąży? może to jakiś znachor? :P

Gość ale heeeeeeca
no ludzie.. powiedział, że jestem w ciąży. zrobił badanie, usg. po powrocvie do domu jeszcze sobie test zrobiłam i dwie krechy. nie będę się spierać, może co do tygodnia się pomylił, nie przeczę, bo mi by to bardziej na 3 wyszło po wyliczeniach, ale ciąża jest.

Gość czinquaczenta
według mnie po prostu sraczka ci się zbiegła z ciążą zupełnie przypadkiem, bo to nigdy nie był objaw ciąży :P

Gość ale heeeeeeca
ja pierniczę, piszę Wam przecież, że jest ciąża, a Wy mi tu jakieś bzdury i tylko głupków z siebie robicie. skoro test po 6 dniach wykryje, to chyba nic dziwnego, że lekarz po 2 tygodniach...

Gość czinquaczenta
czy ja mówię że nie jesteś w ciąży? może i jesteś, nie wykluczam tego, jeżeli mówisz że na usg widziałaś to może i jesteś (chociaż ciąża 2-tygodniowa jest prawie niemożliwa do zobaczenia w USG, ale to inna sprawa) a sraczkę masz zupełnie przypadkiem, bo to nie jest objaw ciąży. nie każdy kto ma sraczkę musi być w ciąży :)

Gość jejuuuu
miałam identycznie i też ciąża! : O

Gość malaka27kacha
Witam od miesiąca mam sraczkę i przy niej bóle brzucha. okres spóźnia mi się 3 tyg do tego od jaki 2 miesięcy strasznie wysypało mnie na twarzy nigdy nie miałam z tym problemów a tu teraz w wieku 27 lat wywaliło mnie jak nastolatkę nastraszyłyście mnie teraz hmm ale raczej nie sądzę by sraczka była objawem ciąży !!

Gość .jaaa.
śmieszna ta sraczka ;) ja miałam prawie całą ciąże taką jakby poranną biegunke:) Lekarz powiedział że widocznie taki mój urok, mdłości nie miałam

Gość ghgghjhj
a u mnie tez tak bylo, przed okres z 1.5 tygodnia dzien w dzien mialam rozwolnienie,wzdecia, bekanie ,bole zoladka, teraz w ciazy jestem, tak ze moze byc