Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznei napalony

Ona nie lubi się kochać!

Polecane posty

Gość wiecznei napalony

Jesteśmy ze sobą już od prawie 3 lat za 2 miesiące bierzemy ślub. Ale mam z nią straszny problem. Kocham ją i jest mi z nią dobrze. Ale kochamy się raz na 2 tygodnie jestem normalnym facetem mam 23 lata i czuję sie zdrowo że mam na nią ochotę. Tylko o sex muszę3 się wyprosić przez 2-3 godziny a czasami i tak nic z tego nie wyjdzie. O lodzie to już nie mówię. Czasem mi zrobi tyle, że muszę się strasznie naprosić o to. I to jest dla mnie męczące. Nie wiem czy to ja mam z tym problem czy ona. Kurcze chciałbym aby kiedyś zrobiła mi niespodziankę i np zrobiła mi rano loda albo wskoczyła na mnie. Ale zawsze jak ja zaczynam o sexie lub o lasce to ona odwraca głowę io mówi daj mi spokój albo dochodzi do kłótni że jestem jakimś pojebanym napaleńcem. Ale ja mam tylko normalne potrzeby w tym wieku. Kurcze mając lat 50 nie bede mógł już tego robić. Jak ją nakłonić by coś ruszyło w tym kierunku. Abym np nie musiał się przez 3 godziny prosić o loda albo kilka dni?

Gość u mnie niedawno
powiedz jej to co napisałeś tutaj. jezeli to oleje to powiedz ze wreszcie sobei kochankę znajdziesz...

Gość powiem ci coś
połowa związków rozpada się przez nieudany seks. A ona zawsze taka była??

Gość Prawde ci szepne
Olej ją niebędziesz zadowolony z tego związku. Szukac w przyszlosci kochanki zawsze możesz ale nielepiej teraz znalezc inna rozejrzyj sie swiat jest pelen kobiet

Gość los problemos
No to masz problem... ale może to jest spowodowane tym, że zamiast zacząć się do niej dobierać to marudzisz że chcesz żeby ci zrobiła laskę hahaha jak by mój facet się tak do mnie zabierał to już bym na pewno z nim nie była. On po prostu zaczyna mnie całować, dotykać i jak mam ochotę to dalej samo idzie, a jak nie to mu to daje do zrozumienia i jest koniec.

Gość powiem ci coś
piszesz że za 2 miesiace ślub to może dlatego ona nie ma ochoty może sie denerwuje??

Gość los problemos
a może po prostu robisz coś nie tak a ona wstydzi się powiedzieć??

Gość vcvcvc
nie proś się tylko zacznij cos robić w tym kierunku, zacznie całować albo coś takiego jak mój mąż rzuci tekst chce się kochać albo bzyka to mam go w gdzieś takie gadanie do niczego nie prowadzi teksty typu zrób mi loda chce mi się bzykać itd, na nie na przykład działają na płachta na byka

Gość jupijupka
jakbym slyszala swojego faceta, bleee... zamiast mnie rozpalic, zebym nabrala ochoty (wiadmomo,dziewczyny potrzebuja chwili na podniecenie sie), to ten sciaga spodnie i mnie ciagnie do siebie albo wlazi na mnie. a mnie to odpycha. Albo gada popiesc mnie ustami, prosze i jeczy jakby od tego zalezalo zycie... ;/ zabiera sie do sexu jak pies na trawniku, a wy sie potem dziwicie, ze dziewczyna traci ochote na sex :/

Gość vcvcvc
no właśnie o to chodzi, zgadzam się z poprzedniczka najlepsze teksty faceta chce mi się bzyka i kurwa myślą że zraz ściągniemy gacie i będzie jechana

A ja się cieszę, że w końcu trafiłem na kobietę, która ma ochotę częściej niż ja ;) I nawet nie muszę robić specjalnych podchodów, po prostu wystarczy parę słów do jej ucha, kilka namiętnych pocałunków i już się moje kochanie rozpływa. Ale zgadzam się z wypowiedziami wyżej, że większość kobiet potrzebuje jednak pewnego rozbudzenia \"przed\", stworzenia atmosfery. Zresztą co tu dużo pisać, ja jestem zdania, że jeśli dbasz o dobry nastrój swojej kobiety na co dzień, to ci seksu nie odmówi. Jeśli zaniedbujesz kobietę \"emocjonalnie\", to masz problem.

jupijupka - u mnie podobnie :o Szczeka mi czasem opada jak on potrafi się zachować,bo ogólnie rzecz biorąc, co jak co, ale w seksie jest świetny,wie co lubię,umie się mną zająć itd.Ale notorycznie powtarza się taka akcja: kładzie się do łóżka przed oglądaniem jakiegoś filmu w TV.Po chwili ja też wchodzę do łóżka,odsuwam kołdrę,a ten lezy ze spuszczonymi gaciami i oczekuje walenia :o Mimo,że np. pół godziny wczesniej uprawialiśmy seks -.- Jak odmawiam,to mówi,że w porządku, ale potem przez godzine mnie męczy o to samo,naprowadza mi ręke. Co za człowiek :o A Ty autorze to nie wiem czy jestes taki normalny jak deklarujesz.Bo żeby w wieku 23 lat brac ślub?Ee tam.