Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Ekonomia zaoczna - trudne studia?

Polecane posty

Chodzi mi o osobę, która pracuje od pon do pt po 10 - 12 godzin...

Nie przetrzymasz szczególnie jeśli nie miałaś nic wcześniej z rachunkowości (jeśli idziesz na ekonomie szeroko pojętą)

Ekonomia na KUL-u - ogólna... Zarządzanie jest łatwym kierunkiem, ale ekonomia to chyba mądrzejszy wybór jeśli chodzi o przyszłą pracę....

Gość
Liliuś ❤️

Cześć Złoty 🖐️ a Ty co sądzisz o tej ekonomii?

Gość
:) :) no jest ok. później pracować w banku, księgowa jest ok :) :) wiadomo matematyka, itp......

Ale myślisz że jest trudno? :P Dużo uczyć się trzeba :D

Gość
bardzo ładna i piękna różowa dziewczynka ❤️ no jest trochę ekonomia- dużo teorii i pojęć, matematyka to podstawa głowa raczej ścisła :) :) ale TY lubisz matmę :P :)

Ale to nie ja się wybieram :D:D Tylko siostra ;) I bardzo się stresuje czy sobie poradzi :) No ja na polibudę idę :D ekonomia i te sprawy nie dla mnie :P

Gość
Lily* Ale to nie ja się wybieram Tylko siostra I bardzo się stresuje czy sobie poradzi Masz siostrę??????????? na pewno jest taka śliczna jak TY ? te blondynka? :P ;) No ja na polibudę idę ekonomia i te sprawy nie dla mnie zaraz!!!!! to jednak idziesz na PK????? :) :) :) :) :)

kończę 5 rok dziennej ekonomii. nie było najłatwiej, ale wszystko jest osiągalne. nie wiem do końca jak jest na zaocznych, ale na pewno musisz przygotować się na elementy matematyki, statystyki czy rachunkowości. to raczej nie kierunek dla \"urodzonych humanistów\", chociaż sama kiedyś tak o sobie myślałam, a tu proszę ;) a jaki zawód/zawody Cię interesują jeśli chodzi o przyszłość?

Nie Złoty :D Zostanę w swoim mieście i tu idę na politechnikę :) Nie wiem kim w przyszłości chce być moja siostra cioteczna :P Myślę, że ona sama nie wie./ Ale bardzo się boi że nie przetrwa na nich. Pracuje dość sporo i zawsze była średnią uczennicą....

Gość
14:53 [zgłoś do usunięcia] Lily* Nie Złoty Zostanę w swoim mieście i tu idę na politechnikę to fanatycznie życie CI jak najlepiej 👄 u boku WSPANIAŁEGO, CUDOWNEGO I KOCHANEGO CHŁOPAKA :o :) :) :) ❤️

Złoty :P Ty zazdrośniku :D:D:D Mi tu dobrze bo blisko do mamusi :P:P:P I jej obiadków :P

Gość
Lliuś Kochanie ❤️ to jest nie prawda nie zazdroszczę :P :) Jeśli Ty jesteś szczęśliwa to ja tez :o :P :) :)

Gość Hubercik87
Hej, nie takie trudne, ja studiuję ekonomię na Vistuli i moje studia nazwałbym inspirującymi i kształcącymi ale nie trudnymi. Jeśli przykładasz się do nauki i chodzisz na zajęcia, to na pewno dasz sobie radę.

Ja studiuję kierunek ekonomiczny dziennie :) teraz półtora roku miałam indywidualny tok to tak jakby zaocznie...i nie zauważyłam wielkiej różnicy niż kiedy codziennie chodziłam na zajęcia :) ale w tym czasie mieliśmy dużo rachunkowości i przedmiotów związanych z obliczaniem a z tym nigdy nie miałam problemów, zresztą u mnie w domu takie tematy były poruszane często i nic na tych studiach nie jest dla mnie nowością, niema tak że słyszę o czymś pierwszy raz, moze dlatego jest mi łatwiej :) jesli ogólnie interesujesz sie ekonomią, oglądasz choćby głupie wiadomości i wiesz o czym mowa, jakieś programy ekonomiczne...jeśli ogólnie sie interesujesz to dasz spokojnie radę :) a jeśli nie to też dasz radę tylko będziesz musiała zakuwać :p bo to jest tak, że albo ktoś jest w przedmiotach ekonomicznych od razu sam z siebie dobry, albo musi sie uczyć odpowiedniego myślenia.