Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska_1990

Mam dosc swoich rodzicow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kaska_1990

Od wrzesnia ide na studia, a oni nie chca mi kupic mieszkania w Warszawie I gdzie mam mieszkac? Moze w akademiku

Gość aniaaaaaaaaaaa
w akademikach nie ma tak żle a jeżeli chodzi o kupno mieszkania to dziewczyno kto za to zapłaci masz tak bogatych rodziców ty myślisz ze mieskanie kosztuje 20 zł to jest koszt od kilkidziesięciu do kilkuset tysiecy! wiec na rodziców nie bądż zła zabierz sie za prace i kup sobie jak jesteś taka cyniczna

Gość lympia
pewnie prowokacja :P A jeśli nie, to zarób sobie na mieszkanie niedołęgo.

Gość sgffd
na studia to się idzie od października

Gość Helena 19 lat
no ja na przykład ide na studia od pazdziernika, a jak ty idziesz od września...hhehe :classic_cool: a co do rodziców to chyba bym musiała na głowe upaść zeby wymagać od nich kupna mieszkania. studia bedą mi opłacać owszem. od lipca ma zamiar iść do pracy moze troche zarobie to troszke sama zapłace. jestes strasznie egoistyczna ja mimo ze jestem jedynaczką (ludzie zazwyczaj uważaja ze to jedynaki są takie rozpieszczone) wstydzilabym sie powiedziec rodzicom zeby kupili m mieszkanie:O

Przecież niema lepszego życia, niż w akademiku :-D A jak ci akademik nie pasuje, to znajdź sobie sponsora koło 50-tki z wielkim brzuchem i wąsami 🖐️

Moi też mi chcieli kupić mieszkanie ale ja wybrałam akademik. Każdy powinien pomieszkać.... Jest super :P

Gość 1 metr kwadratowy
mieszkania w Warszawie kosztuje od 6 do 15 tysięcy zł. Może w lotka pograj

Gość nie ma mieszkania nie ma
studiów.zacznij szantażować swoich rodziców.Dziewczyno chyba nie wiesz ile kosztuje mieszkanie w Warszawie? Jesteś wredna.Współczuje Twoim rodzicom!!!!