Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirtualna kochanka

wirtualni kochankowie-tak też jest rozkosznie

Polecane posty

Gość wirtualna kochanka

ONA jesteś? ON pewnie, że jestem.......... ONA to dobrze ON no jasne........lubię byc z Tobą............ a................Twoje ciało, każdy jego zakamarek wręcz pyszne.............. ONA lubię jak mi tak mówisz ON przecież próbowałem............ ech...........chyba się ubiorę........... ONA hmmmmm skąd taki zamiar? ON aaaaaaa........tak w sumie to nie wiem......ale siedzę z gołą dupą.......... ONA całkiem gołą? ON całkiem......bo brałem prysznic, i jakos tak nie chciało mi się ubierać............ ONA hmmm ON co..........hmmmmmmm?? ONA przytuliłabym się do takiej świeżynki teraz pewnie ładnie pachniesz ON ino sobą i żelem prysznicowym........... ONA no o tym mówię ON no to chodź tu...........możesz powąchać........... . . .....ale gdzie indziej pasujemy............ ONA ale to prawda, gdzie indziej naprawdę pasujemy chyba też zauważyłeś że często mamy ochotę na to samego, na te same gesty, ten sam dotyk, siłe ucisku itp zauważyłeś? ON no bo jesteśmy zgrana parą............. ON zauważyłaś ? ONA czasami naprawdę żałuję że jesteśMy na dwóch krańcach mapy ON hmmmmmm........muszę kiedyś spróbować tych Twoich wisienek.............. z talerza Twojego ciała............ ONA słodkie, w gęstym lepkim syropie, o wyraźnym smaku, i stawiające opór pod zebami ONA skusiłbyś się mimo upodobania do ostrych smaków? ON słodkie też lubię.......a jeszcze gdybym te wisienki tak rozsmarował na Twoich piersiach......... brzuchu............ mmmmmmmmmm.................. ONA sama myśl o tym, że przyklejasz się do takiej mnie, klejącej, i przesuwasz leciutko...............podnieca...............wymusza lekkie przymrużenie oczu...............ściśniecie pośladków ON a jedną bym umieścił na samym skraju cipki................ w okolicach łechtaczki............. ONA podziwiam Twoją fantazję uwielbiam Cię za niią ON ale byłaby uczta.............. ONA proszę, powiedz mi., co czujesz w momencie gdy zaczynasz czuć lekkie podniecenie, pierwsze jego momenty ONA czy taka rozmowa jak ta nasza teraz, wprawia Cię teraz w taki stan? ON lekkie drgania............ dreszcze........kiedy tylko pomyśle o tych..........wisienkach......... ONA masz ochotę rozchylić usta? bo ja .....mam ON mam..........ochotę na ....wisienki........... ONA nie ubrałeś się mam nadzieję? ON jeszcze nie.......a co ? ja lubię chodzić nago................ ONA zrób mi tego tosta z dzemem a ja stanę za Tobą przytulę się i ponapajam Twoim zapachem ON już idę do kucHni.........włączam toster.....wykładam dźem na talerzyk........... mmmmmm.......zaskoczyłaś mnie........ ONA ja? czym? ON sobą w mojej kuchni........... ONA dziwnie że jesteśmy tam razem? chcesz byśmy gdzieś poszli? na zewnątrz? ON nie.......ale dotyk Twojego ciała .......tak nagle.......... ONA to nie nagle, odkąd tylko zobaczyłam Cię bez bielizny miałam ochotę poczuć go w swojej dłoni tak jak teraz ON mmmrrrrrrrrrrrrr............. ONA stoję za Tobą ON uwielbiam dotyk Twoich dłoni.......... ONA obie ręce wędrują po nim po udach zataczają koła o pośladki i wracają do kutaska ON nie przestwaj................. ONA nie przestaje ON stoję oparty o stół............. ONA a Ty pilnuj tostóW ON pilnuję........... 12:45:30 zozola1971 (zozola1971@tlen.pl) ONA rece wędrują do twoich suteczków takie malutkie, twarde, nabieram teraz paluszkiem odrobinę dżemu z talerzyka ale nie..........nie dam Ci polizać.............sama też nie zliże................. drugą dłonią zsuwam się niżej na kutaska pomasuję jeszcze troszkę aż zacnzie robić się twardy ON mmmmmmmmm.........już się układa w Twojej dłoni.......... ONA większy ooooooo.........tak jak teraz..........pomalutku jeszcze chwilkę lubisz jak wodzę po nim całą dłonią ON kręcę biodrami ocierając sie o Twój brzuch.............. ONA pilnuj tostów ON pilnuję.............. ONA teraz dzemik z paluszku wędruję na .....głowkę kutaska leciutko go rozsmarowuję ON mmmmmrrrrrrrrrrrrrrr............. ONA opuszkiem palca w kóleczko ON jak fajnie............. ONA prawda że miło? ON świetnie.............. nie przestawaj.......to bardzo podniecające......... ONA proszę, obliż leciutko to co zostało na palcu ON mniam........pyszne............. leciutko ssam palec.......... ONA pilnuj tostów nie odwracaj się szybko się rozbiorę ON słyszę jak się rozbierasz za moimi plecami.......mogę się odwrócić ? ONA a tosty! zostań tak już jestem naga ON no dobra........pilnuję.......... ONA wtulam się w Ciebie cała ON czuję Twoje piersi na swoich plecach.............. ONA czuję że podnieca Cię mój dotyk ON czuje Twoje uda........... i wzgórek łonowy........... ONA nabieram dzem na palce obu dłoni nie odwracaj się odchylam tułów od Ciebie posmaruję sobie sutki wiesz ON mogę popatrzeć ? ONA mmmmmmm...miło wyłącz toster ON już wyłączam......... ONA weż jednego ON biorę jeden w dłoń............... ONA teraz się odwróć ON odwracam się........... ONA zbierz dżemik rogiem tosta podrażnij sutek nim ON leciutko dotykam tostem sutka.................. jest szorstki........... ONA mmmmmm ON zbieram nim odrobinke dżemu z piersi........... teraz z drugiej............ ONA głodna jestem...........nakarm mnie ON podaję Ci do ust............... wgryzasz się w niego łapczywie........... ONA zdecydowanie za mało dzemu jest na nim ON teraz ja nabieram dźem na palce............... ONA tego cchiałąm ON jeszcze raz smaruję piersi zostawiając małe kawałki na sutkach............ podnoszę Cię i kłade na kuchennym stole............. ONA mmmmmm ON rozsmarowywuje dżem na brzuchu............... udach.......... ONA szalony jesteś ON nakładam małą porcję w okolicach cipki.............. teraz zbieram go tostem............... powolutku przesuwając nim po udach............ cipce, wzgórku łonowym............... zbieram go z sutek.............. ugryź teraz.............. ONA płynie..........tost w moich ustach...............i płynie moja cipka ON pochylam się nad tobą...........zlizuję okruszki tosta i dżem z Twoich warg............ ONA nikt nigdy nie rozpieszczał mnie tak jak TY ON rozchylam je koniuszkiem języka............... wsuwam go w Twoje usta............ ONA czujesz jak moje uda wciskają się w Ciebie? ON mmmmmmm......jak słodko.......... leżysz na stole............ ONA chce być Twoją taka ON przesuwam usta niżej..........zbieram językiem dźem z sutek, piersi....... wylizuję je do czysta.................. ONA wiję się pod Twoim językiem ON są całe mokre od mojej śliny............. ONA ciepły, mokry pozwól mi je dotknąc ON teraz jestem nim na brzuchu................ ONA oooooooo ON popieść sobie troszkę piersi........... ONA lekko otaczam sutki palcami leciutko ON wylizuję dxęm z brzucha.............. ONA zwilżam teraz palce śliną ON rozchylam Twoje uda................ ONA dotykam leciutko Twoich uszu niżej, wodzę po szyi ON zanurzam palce w słoiku z dżemem.............. ONA czujesz, jak wciskam się w nią mocniej pożądam Cię coraz mocniej ON nabieram odrobinkę na palce.............. ONA co z nim zrobisz? mmmmmm ON rozchyl paluszkami cipkę.......... ONA seks z Tobą to jedna wielka rozkosz ON otwórz ją przede mną........... ONA wodze palcami po cipce pomalutku zanurzam je w niej pzresuwam wzdłuż obu jej stron rozchylam.......... ON a.............teraz wyjmij i rozchyl ją............. ONA jest Twoja ON smaruję wnętrze odrobiną dżemu............ ONA mokra, pulsująca, czerwoniutka......Twoja ON leciutko zanurzam w niej palce.............. ONA uuuuuuhhhhhhhhhhhhh.....co za uczucieeeee ON dżem miesza się z Twoja wilgocią...........z Twoim ciepłem............ płynie lekko.............. nie zabieraj palców............. oblizuję je leciutko............ ONA cudowny jesteś ON coraz zachłanniej.............. rozkładasz uda mocno na boki............. ONA nie bądź zachałnny tak mi dobrze ON paluszkami rozchylając cipkę........... ONA cała jestem Twoja ON zanurzam sie pomiędzy różowe wargi językiem............. wylizując dźem zmieszany z Twoim zapachem............ ONA chwytam Cię za głowę ON zanurzam się nim głębiej.............. ON mmmmmmmm..........poruszam nim............ ONA nie przestawaj proszę jeszcze chwilkę ON pieszczę Cię poruszając szybko............. ONA mmmmmmm ON głęboko.............. ONA mmmmmmmmm ON wysuwam go na chwilę............. znowu oblizuje Twoje palce......... ONA zalewam Cię sokoami.....................mmmmmmmmmmmmmmm.................aaaaaaaaaa ON i...znowu jestem w Tobie................ ONA dasz mi za chwilę kolejny orgazm ON prostuję się............ przewróć się na bok.........twarzą w moją stronę......... ONA skąd wiedziałeś że tego cchę mmmmm ON podchodzę na wysokośc Twojej głowy............ ONA daj mi go ON biorę kutasa w dłoń i......wkładam w Twoje usta......... ONA rozchylam usta włóż mi go ON zanurzam się w nich............ poruszam wolno.........rytmicznie............. ONA leniwie mokro ślisko ON zaciskasz mocno usta............. przytrzymujesz go................. ONA tak wysysam go jeszzce ON mrrrrrrrrrrrrrr............ ONA i znów zasiakm mocno i wsuwam go do końca ON cudnieeeee...........

Gość na żywo lepiej
:O

Gość ciekawyzz
ciekawe jak się spotkanie ona czarownica a on ogr albo nastoletni dzieciaki

Gość a ja nieeeeee
pofantazjować dobra rzecz ale jednak na żywo jest o wiele lepiej, jeśli się ma odpowiedniego partnera oczywiście :D

Gość materac
A jaki morał z tak ładnej bajeczki? :)

Gość wirtualna kochanka
nie ma morału

Gość Ludzie to po co Wy w ogóle
Co za nudy 💤

Gość wirtualna kochanka
jedynie jest miło

Gość materac
To miło że miło :) A morał - nigdy za dużo dobrego :D

Gość gość
nuuuuda