Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa J.

internet

Polecane posty

jaki macie internet i ile placicie? prosze o pomoc poniewaz chce zalozyc internet a nie wiem jaki sie najlepiej oplaca slyszalam ze w O2 maja limit przesylu i za nadwyzke placi sie sporo kasy dziekuje za jakokolwiek pomoc

Gość Anka PO-Hanka
Jesli przegladasz tylko neta i jakies filmiki to w zupelnosci wystarczy 1Mbit/s!!! Ja mam 12,5 Mbit/s i place 120zl.

faktycznie na pomoc polakow mozna zawsze liczyc

Gość cvxvcx
to zaloz temat na ogolnym a nie "poza polska" na ktory pewnie nikt nie zaglada.

Gość bułka paryska...
Ja mam w BT i jestem zadowolona chociaż wiele osób twierdzi, że drogo. Szczerze mówiąc nie wiem jak się aktualnie przedstawiają ceny bo po poprzednim operatorze nie mam już chęci próbować. Za internet bez limitów i telefon płacę max 45 funtów miesiecznie.

Gość kamilkakama
ja mam tiscasli, telefon i interent bez ograniczen za 17 funtow miesiecznie , i dziala bardzo odbrze i mage sciagac dowoli

Gość Polecam SKY
Jesli masz linie BT za 11f miesiecznie SKY oferuje internet juz od 5f. ja zmienilam na talk-talk zeby z BT nie korzystac i place teraz 18f ale zaluje bo sie wiesza..

Gość ja mam wirgin
kablowke,telefon, internet - 40 funtow zalezy iel wygadam przez telefon'))

Co do Sky to jesli masz rowniez telefon ze sky to internet mozesz juz miec za darmo. Warunek - musisz byc w sky network, inaczej beda musieli ci zapewnic off-net broadband, ktory kosztuje 17 funtow (to glownie jak mieszkasz na jakims zadupiu). No i musisz miec tez telewizje sky, najtanszy package kosztuje chyba 17 funtow. Problem w tym, ze jak nie zaplacisz za telewizje to ci tez odetna telefon i internet. Jezeli masz linie tel Bt to mozesz ja tez przeniesc do Sky, w BT kosztuje 11 funtow, a w sky 10,50.

A sama jestem z Virgin, placimy ok 30 funtow miesiecznie za TV, BB i Telefon, jestem zadowolona.

ja mam w TalkTalk internet i tel stacjonarny, place co m-c 25 f.... szybkosc lacza wystarczajaca, darmowe rozmowy na stacjonarne do wszystkich krajow Uni , do Stanow i Kanady na stacjonarne i komorki tez darmowe, jestem bardzo zadowolona

Gość O wlasnie ja tez mam
Talk-talk'a i POTWIERDZAM! DARMOWE rozmowy tel na stacjonarne i komorki do Polski mam !!!! przyszedl mi rachunek a na nim 0.00f.